To je to što me zanima!

Sneijder: Svi su na prodaju, ali ne znam za nikakve ponude

Wesley Sneijder još uvijek je igrač Intera, ali ako klub treba novaca pristat će na odlazak, ali Nizozemski reprezentativac tvrdi da s dva Manchestera nije pregovarao
Vidi originalni članak

Mediji su već 'spakirali' Wesleya Sneijdera i poslali ga na Otok, no čini se kako su pogriješili. Još jučer Sneijder je bio igrač Cityja i to za 36 milijuna eura, ali danas je priča drugačija.

Iako je njegov prelazak iz milanskog Intera u englesku momčad bio sigurna stvar izgleda da, kako tvrdi igrač ipak nije tako. 

Nizozemski je reprezentativac, bar prema njegovim riječima, još uvijek igrač 'nerazzurra' makar su ga već svi vidjeli u dresu Manchestera, pitanje je bilo samo kojeg.

- Sve što znam jest da Inter treba novac i da ja jesam na prodaju, ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda - objasnio je svoju, ali situaciju brojnih drugih igrača Sneijder.

- Nakon prijateljske utakmice koju ću odigrati u srijedu za Nizozemsku protiv Engleske, imat ću pet dana slobodno i očekujem da će se u tom razdoblju razjasniti moja budućnost – izjavio je Sneijder za Voetbal International.

Prvi klub koji je za njega pokazao interes bio je Manchester United. Sir Alex Ferguson htio je Nizozemca u svojoj momčadi, a onda se umješao gradski rival City. U kratkom vremenu Sneijder je postao novi igrač na raspolaganju Robertu Manciniju.

- Bit ću vrlo kratak i jasan po pitanju oba Manchestera. Nisam razgovarao ili pregovarao s niti jednim od tih dvaju klubova, tako da stvarno ne mogu reći puno o svojoj budućnosti u ovome trenutku – tvrdi Sneijder.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • manutd05 08.08.2011.

    a vi ste neki dan napisali da je vec preso u city....hahahah...pojma vi nemate

  • dario87 07.08.2011.

    ovi "novinari" stvarno pojma nemaju što pišu. zašto uopće dolazim ovdje?

  • Knoro 07.08.2011.

    http://www.24sata.hr/nogomet/city-jos-jednom-dobio-sto-je-htio-sneijdera-za-36-milijuna-230247 samo pogledajte ovaj clanak :D koji je izasa prije koji dan...isti auto Ivana Jelenić...danas nije pregovara ni s jednim manchesterom a prije koji dan vec je sve bilo rjeseno..ahahahahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare