To je to što me zanima!

Sneijderov agent: Wesley će najvjerojatnije ostati u Interu

Ništa konkretno nema oko njegovog odlaska. Wesley je sjajan igrač i normalno je da se nižu ponude i priče o njemu, no on ima ugovor s Interom, kaže Soren Lerby
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometaš Wesley Sneijder, igrač milanskog Intera, jedno je od imena koje je trenutačno najatraktivnije na nogometnom tržištu i mnogi bi se voljeli pojačati tim veznjakom.

Dosad se najčešće pričalo kako su Manchester United i Malaga opasno zagrizli za prošle godine jednog od najboljih svjetskih nogometaša. No, situaciju smiruje igračev agent, Danac Soren Lerby, nekada ugledni i odlični nogometaš. Inače, spominjalo se da je sve spremno za dolazak Sneijdera u Malagu za 35 milijuna eura. Podsjetimo da je taj klub nedavno preuzeo katarski bogataš Sheikh Abdullah Al Thani.

- Ne, nema govora o sigurnom prijelazu niti u jedan od klubova. Ništa konkretno nema oko njegovog odlaska. Wesley je sjajan nogometaš i normalno je da se nižu ponude i priče o njemu, no jedino je ispravno reći da ima valjani ugovor od 2015. godine s Interom i po mom razmišljanju je najrealnije da će ostati u Interu - rekao je Lerby.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • INTER_4 09.07.2011.

    Wes ostaje i to je to,,,pričam isto mjesecima

  • campykid 09.07.2011.

    Ako Chelsea nekupi Modrića neka krenu u lov na njega... iako mislim da je bolji od Pastorea i jeftiniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare