To je to što me zanima!

Snimka bivšeg hajdukovca kako tetura zgrozila javnost. Ovako izgleda nakon početka liječenja

Oglasio se na Instagramu i podijelio fotografiju iz nacionalne opere, a mnogi su mu poželjeli dobrodošlicu u komentarima. Svojevremeno je Artem Milevski (38) nosio nadimak 'Mile viski'
Vidi originalni članak

Artem Milevski (38) u rujnu je završio u bolnici jer je popio puno previše alkohola, a nije tajna da je s tim porokom imao problema i tokom igračke karijere što mu je i usmjerilo nogometni put. Nakon što je prestao igrati, ovisnost mu je još više došla do izražaja te je odlučio reći dosta i otići na liječenje od alkoholizma.

ZABRINJAVAJUĆA SNIMKA VIDEO Bivši hajdukovac jedva stoji: 'Zašto snimate čovjeka u takvom stanju? Treba pomoć'

Podsjetimo, prije tri se mjeseca na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj je teturao i jedva se držao na nogama, a to je zabrinulo brojne obožavatelje kao i njegovu obitelj te prijatelje koji su ga poslali na liječenje. Nije to išlo samo tako, ali uspjeli su ga nagovoriti te se sad vratio.

Oglasio se na Instagramu i podijelio fotografiju iz nacionalne opere, a mnogi su mu poželjeli dobrodošlicu u komentarima. Podsjetimo, Milevski je u dresu Hajduka odigrao 26 utakmica i zabio tri gola uz šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dadooštri 05.12.2023.

    Bolje alkohol nego torbica

  • Dado1511 05.12.2023.

    boli me kita

  • zelkan 04.12.2023.

    Pa Livaja je svaku tekmu takav,samo ga nitko ne smije kontrolirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare