To je to što me zanima!

Snježne radosti u Madridu: Luka s obitelji napravio snjegovića!

Prije puta za Pamplonu, Luka Modrić je pokazao svoje vještine pa je s obitelji u dvorištu napravio snjegovića! Uživala su djeca koja su se bacala po snijegu, a uživao je i Luka...
Vidi originalni članak

Nakon dugih deset godina, Madrid i Španjolska su se opet zabijelili. I to kako. Snježna mećava i veliki nanosi snijega prouzročili su kaos!

Obustavljen je promet prigradske željeznice, brojni automobili ostali su zatrpani u snijegu, a gradske ulice i prometnice pune su snijega jer Madrid gotovo da ni nema ralice. U glavnom gradu Španjolske zime su obične suhe i sunčane, a donedavno je veća vjerojatnost bila da ćete dobiti Eurojackpot nego da ćete ugledati bijele pahulje u Madridu. Ovaj put je snijeg pošteno iznenadio stanovnike i gradsku vlast.

Zbog velikih nanosa snijega upitan je i nastup hrvatske rukometne reprezentacije protiv Španjolske jer je na madridski aerodrom nemoguće sletjeti. Nevrijeme je stvorilo probleme i u La Ligi.

Nogometaše Real Madrida čeka utakmica u Pamploni protiv Osasune, a nakon što su četiri sata čekali u zrakoplovu, ipak su sletjeli u večernjim satima. S druge strane, utakmica Atletico Madrida i Athletic Bilbaa je odgođena.

Dok je snijeg stvorio glavobolje nogometašima, stanovnicima i gradskoj vlasti, pošteno je razveselio djecu. Pravi raritet je vidjeti snijeg u Madridu pa su djeca odmah pohitala van kako bi uživala u snježnim radostima. Jer ovako nešto trebalo je iskoristiti. 

Prije puta za Pamplonu, Luka Modrić je pokazao svoje vještine pa je s obitelji u dvorištu napravio snjegovića! Uživala su djeca koja su se bacala po snijegu, a uživao je i naš reprezentativac jer ovakav trenutak je trebalo zabilježiti.

Objava je zaradila više od 300.000 lajkova, a javio mu se i nogometaš Mallorce Ante Budimir koji živi u Pamploni.

- Zajedno ćemo raditi snjegovića i ovdje!

Iako su Madriđani otputovali u Pamplonu, veliko je pitanje hoće li se ta utakmica, kao i ostale, uopće odigrati jer veliki nanosi snijega stvaraju velike probleme.

Španjolci ovakvu količinu snijega ne pamte od 1971. godine, a njega će, sudeći prema prognozama, biti još i više. Snježna mećava najavljena je za sljedeća dva dana, a gradonačelnik Madrida Jose Luis Martinez Almeida upozorio je građane da ne izlaze van ako ne moraju.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • krkonosebeskidi 09.01.2021.

    Pisite gdje piski i kaki meni on nista ne znaci ajde odgovorite zasto kad je skijanje infaarkt samo sto ne dobiem navijam za Hrvate tako rukomet i ostale sportove nogomet samo nize lige uzivam gledati

  • doormat 09.01.2021.

    Neplatiša, podvodnik i zatajivač i navrh svega loša zlatna lopta i zato se sad mnogi kaju i ispričavaju a neki i ne spavaju.

  • 09.01.2021.

    nemojte zamjeriti luki sto se fotkao uz snjegovica i sto je ovo objavljeno u novinama...da je slucajno nije objavljeno, vjerojatno se ne bi sjecao, ovako bar ima uspomenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare