To je to što me zanima!

Šok na Australian Openu: Sudac je imao srčani udar u hotelu!

Teniski sudac Carlos Bernardes doživio je srčani udar malo manje od tri tjedna prije početka Australian Opena te je hitno prevezen u bolnicu. U trenutku udara bio je u hotelskoj sobi
Vidi originalni članak

Teniski sudac Carlos Bernardes hospitaliziran je nakon što je doživio srčani udar dok je bio u karanteni u Melbourneu uoči Australian Opena koji se održava idući mjesec, izvijestili su u četvrtak lokalni mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofia Kenin i Kim Clijsters

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brazilcu je pozlilo u hotelskoj sobi te je hitno prebačen u bolnicu. Brazilski mediji izvijestili su da je stabilno te da će iz bolnice vjerojatno biti otpušten u subotu.

Iskusni Brazilac je u dosadašnjoj karijeri sudio na pet Grand Slam finala, a jedino što mu nedostaje je finale Olimpijskih igara.

Na ATP Touru sudi od 1990. Bernardes je sudio muško finale 2006. i 2008. na US Openu, na Wimbledonu 2011. godine, a na ATP Touru sudi od 1990. godine. 

Zbog pandemije korona virusa, više od 70 igrača i njihovih pratnji je zatvoreno u hotelske sobe na 14 dana zbog čega ne mogu trenirati za nadolazeće natjecanje koje će se održati od 8. do 21. veljače.

NAPAO I TOMIĆEVU DJEVOJKU Đoković se požalio na mjere, Kyrgios ga napao: Ti si budala

Radi sigurnosti igrača i ostalih djelatnika turnira, provodi se epidemiološki protokol prema kojemu igrači moraju biti u obaveznoj karanteni, a o svemu su bili obaviješteni prije dolaska. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ko Vid 21.01.2021.

    Je li pozitivan?

  • Majstor_Mrkonja 21.01.2021.

    uf, filipinka ga dofatila... 😇

  • Jazooooo 21.01.2021.

    Trebo se manje švalerisat po hotelima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare