Sport

Komentari 10

Đoković se požalio na mjere, Kyrgios ga napao: Ti si budala

Đoković se požalio na mjere, Kyrgios ga napao: Ti si budala

Uoči dolaska igrača na Australian Open izbila je 'pobuna' velikog broja natjecatelja zbog Covid-19 protokola koji se provodi radi sigurnosti i smanjenja broja zaraženih

Tenisač Nick Kyrgios (25) ne libi se nikome proturječiti pa čak ni prvom reketu svijeta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nick Kyrgios

Nakon što se Novak Đoković požalio na stroge mjere koje su na snazi ​​zbog korona virusa uoči dolaska igrača na Australian Open ovog mjeseca, Kyrgios ga je na Twitteru nazvao "budalom".

Naime, stroge mjere u Australiji dovele su epidemiološku sliku na manje od 30.000 aktivnih slučajeva, kao što se i broj umrlih drastično smanjila. 

Đoković je prošle godine u lipnju prebolio koronu nakon što je organizirao turnir u Zadru poznatiji kao 'Adria Tour' s gotovo nikakvim zdravstvenim mjerama predostrožnosti, a sada smatra da su izolacijska ograničenja na Australian Openu prestroga za natjecatelje. 

Čak 72 igrača nalazi se u karanteni, odnosno ne smiju napustiti hotelsku sobu u sljedeća dva tjedna, a to znači da ne smiju trenirati. Novakov prijedlog, da se igrače preseli u kuće s terenom i boljom hranom, te da se smanji broj dana izolacije i dopusti posjet treneru ili barem osiguraju sprave u sobama, je odbijen.

Ništa od navedenog nije odobreno, a njegov teniski kolega Kyrgios oglasio se na Twitter profilu kako bi ocrnio višestrukog Grand Slam pobjednika.

Na svom profilu napisao je: "Đoković je budala".

Kyrgios je za vrijeme održavanja 'Adria Toura', kada se zarazilo četvero sudionika, napisao je: "Dečkima želim brzi oporavak, ali to se događa kada zanemarite sve protokole. Ovo nije šala".

Australac je također napao djevojku Bernarda Tomića Vanessu Sierru, koja se žalila na niz problema s karantenom, poput hrane koja im u sobu stiže hladna.

No, zvijezda OnlyFans-a drsko je predložila da bi mogla provesti sljedeća dva tjedna radeći 'neki fini sadržaj'.

Svojim sljedbenicima na društvenim mrežama rekla je: "Ovdje je samo jedna kupaonica, a nikad se nisam pokakala pred Bernardom" i dodala:

“Ne znam što ću napraviti. Treći je dan, ali jednostavno to ne mogu učiniti pred njim. Još nisam probila tu barijeru u vezi.

Naime, problemi Tomićeve djevojke ovdje nisu stali jer čini se kako sama ne pere ili ne zna oprati kosu. 

- Nikada nisam sama oprala kosu, to je jednostavno nešto što ne radim. Inače imam frizere koji to dva puta tjedno rade umjesto mene. Što se to događa? Jedva čekam izaći iz karantene samo da sredim kosu - napisala je zabrinuto Vanessa.

- Ne smeta mi Bernie, ali njegova gospođa očito je besperspektivna, presmiješno - napisao je Kyrgios te dodao da ga živciraju Đoković, ali i ostale teniske zvijezde žestoko kritiziraju mjere koje je uveo premijer Victorie.

- Ljudi mogu slobodno dati popis zahtjeva, ali odgovor je ne. Znam da su se brojni igrači žalili na mjere, ali pravile se odnose na sve pa tako i na njih. Između ostalog,  svi su o tome bili obaviješteni prije nego što su došli - rekao je premijer Daniel Andrews.

 

Najčitaniji članci