To je to što me zanima!

Šok na Ibizi: Uhićen je suigrač našeg reprezentativca, sumnja se da je silovao tinejdžericu (18)

Stuttgart je u stalnom kontaktu s njegovim odvjetnicima, poručili su iz kluba i tako potvrdili da je riječ o njihovu igraču. Nogometaš je zadržan u pritvoru zajedno sa sunarodnjakom iz Njemačke
Vidi originalni članak

Bilo bi bolje da je igrao u Ligi nacija. Eto, još jedan argument "za" natjecanje koje mnogi smatraju nepotrebnim. Jer da je Atakan Karazor (25) član Njemačke, čije ima državljanstvo, ili Turske, čije korijene vuče, imao bi reprezentativnih obveza i pametnijeg posla pa ne bi upao u središte užasnog skandala koji je potresao Bundesligu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karazor je defenzivni vezni Stuttgarta i suigrač našeg Borne Sose, a uhićen je na španjolskoj Ibizi pod sumnjom da je silovao španjolsku tinejdžericu.

Nogometaš je zadržan u pritvoru zajedno sa još jednim muškarcem, sunarodnjakom iz Njemačke, i to nakon što je 18-godišnja djevojka policiji rekla kako je pretrpjela seksualno napastovanje u vili u blizini aerodroma na Ibizi.

Tvrdi da se silovanje dogodilo u srijedu u ranim jutarnjim satima pa su Atakan Karazor i sunarodnjak uhićeni u četvrtak te zadržani u pritvoru sve dok se situacija ne razjasni. Tamošnji mediji javljaju da su bili pred sucem i dali svoje izjave policiji.

Neimenovana djevojka završila je u bolnici Can Misses na pretragama što je uobičajena procedura u slučajevima silovanja kako bi se pregledalo tijelo i utvrdile ili isključile ozljede, ali i odradile pretrage na možebitne spolne bolesti.

- Stuttgart je u stalnom kontaktu s njegovim odvjetnicima - poručili su iz kluba i tako potvrdili da se uistinu radi o Karazoru.

U pritvoru će biti sve dok im se ne utvrdi krivnja ili dok ne dokažu nevinost.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • aciviij 12.06.2022.

    daleko najjaci, ako ju je zaista silovao, mora ga se najstrože kazniti, međutim, ako se s njom zabavljao cijelu noć, pa završili u istom krevetu u vili koju je on iznajmio, a njoj naknadno "proradila savjest", onda ne vidim gdje je on pogriješio ..... Na isti način se zabavljaju i oni s manje i oni s više love od njega. Nije uvijek vila , ali je neki stan, hotel, ...

  • ZombiGrill 12.06.2022.

    Šok i vjeverica 😁

  • Joza Prezaduzeni 12.06.2022.

    Mislim da nije vise NEVIN

Komentiraj...
Vidi sve komentare