To je to što me zanima!

Scoria: Nisam spreman voditi Split; Žužul: To je neozbiljno...

Umjesto najavljivanog Elvisa Scorije, Vjekoslava Lokicu na klupi Radničkoga nogometnog kluba Split naslijedit će Bruno Akrapović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Iako je već sve bio dogovorio s čelnicima SplitaElvis Scoria ipak neće preuzeti klupu momčadi s Parka mladeži, doznaju 24sata. Bivši trener Pule, Rijeke, Slaven Belupa, Istre i Kavale nije našao zajednički jezik s predsjednikom Slavenom Žužulom.

- Jednostavno se nisam osjećao spremnim preuzeti taj posao u ovom trenutku. Bilo je do mene, razmislio sam nekoliko dana i odlučio da ne mogu prihvatiti taj posao jer ne mogu jamčiti za svoj rad - rekao nam je Scoria i dodao:

- Zahvaljujem ljudima iz RNK Splita na pozivu i ponudi. Financije nisu razlog što nisam prihvatio ovaj posao, plaća koju smo dogovorili bila je minimalna, ali - ponavljam, nije stvar bila u novcu. Ja jednostavno nisam bio spreman.

Žužul: To više govori o njemu

- Ne znam bih li se smijao ili plakao kad čujem što se događa, za mene je ovo potpuno neočekivano i nemam pojma što bih uopće rekao. Scoria me nazvao i rekao da se on ne može dati 150 posto za klub i da nije siguran u ishod - kazao nam je Slaven Žužul, predsjednik Splita.

- To je jako neozbiljno i više govori o njemu nego o nama. Ništa, izabrali smo novog trenera, doveli mu tri pojačanja i idemo u borbu za ostanak. Nemamo se vremena baviti Scorijom i njegovim strahovima - dodao je čelni čovjek crvenih.

Bivši "zmaj" vodit će crvene

Momčad crvenih, koja se s Cibalijom bori za ostanak u HNL-u sa samo osam osvojenih bodova u 20 utakmica, na proljeće će voditi Bruno Akrapović, bivši reprezentativac BiH koji je trenirao Mosor, Val, Solin, Neretvu, College Europu i Škendiju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • atakona 13.02.2017.

    Di su milijuni koje ste imali? Govorilo se da imate veci budzet nego Rijeka i Dinamo? Zasto bi trenirao ako ima 30% sanse da mu placu isplatis. Di su pare??? Rebic,Rog? Crvena,crna? Ili???

  • nostradamus 13.02.2017.

    Naravno da su financije problem. Možda nije problem iznos mjesečne plaće, problem je što se i ta minimalna plaća ne isplaćuje. Niti treneru niti igračima. Bravo Scorija. Pametna odluka.

  • Zorba 13.02.2017.

    A da se mene pita ja bi problem u Splita risija jednom za uvik: Svaku bi vece sminjiva Vulica i svako ga jutra vraca u tor i pitanje se trenera nikada vise ne bi pojavljivalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare