To je to što me zanima!

Šok u NBA ligi: Sunsi uručili otkaz legendi Chrisu Paulu

Paul se smatra jednim od najboljih razigravača u povijesti NBA lige. U karijeri je bio 12 puta All-Star pet puta najbolji asistent lige, šest puta je predvodio ligu po ukradenim loptama
Vidi originalni članak

NBA sezona na samom je kraju, a sva su svijetla trenutno uperena u Miami Heat i Denver Nuggetse, koji igraju finale NBA lige. 

BIO U HRVATSKOJ Osvajač NBA lige gledao slavlje Zadra nad Splitom s Rudežom NEIZVJESNO FINALE Jokić je opet ispisao povijest, ali ovaj put ga je Miami nadmudrio

Međutim, ostalih 28 franšiza već se okrenulo prema sljedećoj sezoni, a veliki je potez povukla franšiza Phoenix Sunsa. Naime, momčad iz Arizone uručila je otkaz legendarnom playmakeru Chrisu Paulu (38), koji očito ne odgovara ambicijama Sunsa.

- Phoenix Sunsi obavijestili su Chrisa Paula da će mu biti uručen otkaz. Paul planira igrati još nekoliko sezona i želi pomoći nekoj momčadi u osvajanju NBA naslova - prenosi Chris Haynes, novinar TNT-a i Bleacher Reporta.

Paul se smatra jednim od najboljih razigravača u povijesti NBA lige. Nalazi se na trećem mjestu vječne ljestvice s 11.501 asistencijom iza Johna Stocktona i Jason Kidda, a u karijeri je bio 12 puta All-Star, pet puta najbolji asistent lige, šest puta je predvodio ligu po ukradenim loptama i devet puta dobio priznanje za jednog od najboljih obrambenih igrača lige.

Ipak, Paul je sve bliže 40. rođendanu, a ove je sezone imao najniži prosjek koševa (13,9) u karijeri. Sa Sunsima je imao ugovor do 2025. godine i trebao je zarađivati 30 milijuna dolara u sljedeće dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Murterskomore 08.06.2023.

    Sad u Cibonu

  • __Che__ 08.06.2023.

    sad neka ga lakersi za neku sitnu lovu dovedu

  • 08.06.2023.

    Paul legenda, super pisme ima 👍🏼 meni najbolja "temperature", shake that booty 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare