Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šok u NBA ligi: Sunsi uručili otkaz legendi Chrisu Paulu

Šok u NBA ligi: Sunsi uručili otkaz legendi Chrisu Paulu
3

Paul se smatra jednim od najboljih razigravača u povijesti NBA lige. U karijeri je bio 12 puta All-Star pet puta najbolji asistent lige, šest puta je predvodio ligu po ukradenim loptama

NBA sezona na samom je kraju, a sva su svijetla trenutno uperena u Miami Heat i Denver Nuggetse, koji igraju finale NBA lige. 

Osvajač NBA lige gledao slavlje Zadra nad Splitom s Rudežom
Osvajač NBA lige gledao slavlje Zadra nad Splitom s Rudežom
Jokić je opet ispisao povijest, ali ovaj put ga je Miami nadmudrio
Jokić je opet ispisao povijest, ali ovaj put ga je Miami nadmudrio

Međutim, ostalih 28 franšiza već se okrenulo prema sljedećoj sezoni, a veliki je potez povukla franšiza Phoenix Sunsa. Naime, momčad iz Arizone uručila je otkaz legendarnom playmakeru Chrisu Paulu (38), koji očito ne odgovara ambicijama Sunsa.

NBA: Playoffs-Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

- Phoenix Sunsi obavijestili su Chrisa Paula da će mu biti uručen otkaz. Paul planira igrati još nekoliko sezona i želi pomoći nekoj momčadi u osvajanju NBA naslova - prenosi Chris Haynes, novinar TNT-a i Bleacher Reporta.

Paul se smatra jednim od najboljih razigravača u povijesti NBA lige. Nalazi se na trećem mjestu vječne ljestvice s 11.501 asistencijom iza Johna Stocktona i Jason Kidda, a u karijeri je bio 12 puta All-Star, pet puta najbolji asistent lige, šest puta je predvodio ligu po ukradenim loptama i devet puta dobio priznanje za jednog od najboljih obrambenih igrača lige.

NBA: Playoffs-Los Angeles Clippers at Phoenix Suns

Ipak, Paul je sve bliže 40. rođendanu, a ove je sezone imao najniži prosjek koševa (13,9) u karijeri. Sa Sunsima je imao ugovor do 2025. godine i trebao je zarađivati 30 milijuna dolara u sljedeće dvije godine.