To je to što me zanima!

Šok u Nizozemskoj: Haaseov trener uhićen zbog ubojstva?!

Nizozemski biznismen Koen Everink izboden je do smrti u svom domu. Policija je povezala ubojstvo s teniskim trenerom Markom de Jongom koji trenutačno radi s Robinom Haaseom
Vidi originalni članak

Šok i nevjerica zavladali su svlačionicama teniskog Mastersa u Miamiju nakon vijesti o uhićenju Marka de Jonga, trenera 59. tenisača svijeta, Nizozemca Robina Haasea.

De Jonga se sumnjiči za ubojstvo nizozemskog biznismena Koena Everinka početkom ožujka. Policajci su ga priveli na amsterdamskom aerodromu nakon povratka s Haaseom iz Miamija.

- Koen je bio vrlo blizak trojici nizozemskih igrača. Najbolje je poznavao Igora Sijslinga, Jesseja Hutu Galunga i Robina Haasea - otkrio je bivši trener Ramon Sluiter za Telegraph.

Everinka su pronašli mrtvog nekoliko dana prije početka turnira u Indian Wellsu. Izboden je nožem. De Jong je kolegama proširio da je vjerojatno bio posljednji čovjek koji ga je vidio živog.

- Nemam riječi. Trebao je ponovno započeti posao i uskoro bi putovao s drugim tenisačima. Mislio sam da je pronašao mir, nisam mogao ni zamisliti da bi mu prijetili ili bilo što slično - rekao je Haase, 59. tenisač svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čobo 27.03.2016.

    da ga je ubio pa ne bi se valjda kolegama hvalio da ga je posljednji vidio živog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare