To je to što me zanima!

Šok u PPD Zagrebu! Červar ide iz kluba nakon samo 5 mjeseci

Hrvatski izbornik Lino Červar napušta mjesto prvog trenera PPD Zagreba. Uprava kluba nije bila zadovoljna rezultatima koje je klub postizao u Ligi prvaka, a kap koja je prelila čašu bio je težak poraz od Celja (30-21)
Vidi originalni članak

Potres u PPD Zagrebu! 

Najjači hrvatski rukometni klub ostaje bez trenera nakon što su uprava kluba i trener Lino Červar odlučili prekinuti suradnju. U klubu nisu bili zadovoljni rezultatima u ovoj sezoni. 

Lino ostaje u klubu do Nove Godine, a onda preuzima Tonči Valčić. a asistirat će mu Goran Rokavec.

Zagreb je ove godine u Ligi prvaka igrao izrazito loše te nakon osam odigranih kola imaju samo pet bodova. Slavili su u samo dvije utakmice, a imaju i jedan remi te uvjerljivo drže zadnje mjesto na tablici, iako još nisu izgubili izglede za prolazak dalje.

Jedina svijetla točka dosadašnjeg dijela sezone su Zagrebovi kvalitetni rezultati u SEHA ligi. Tamo su 'Plinari' prvi sa sedam pobjeda i samo jednim porazom i suvereno drže mjesto koje vodi za završni turnir lige. Jedini poraz nanio im je Meškov Brest.

Lino je u zadnje vrijeme imao privatnih problema jer mu je žena Klaudija bolesna i više nije mogao voditi i klub i reprezentaciju.

Propustio je neka gostovanja ove sezone

- Supruga mi ima tumor. Vodimo najtežu životnu bitku - kazao nam je Lino Červar.

- Naravno da u klubu imaju razumijevanja prema mojoj situaciji. Stali su iza mene odmah čim se za to doznalo. Klub je reagirao na pravi način. Rekao sam kako ću propustiti i neka gostovanja ove sezone kako bih bio uz bolesnu suprugu. Naravno da im to nije nikakav problem. Uz momčad ću biti na svim gostovanjima u Ligi prvaka, ali ću zbog ove situacije propustiti neke gostujuće utakmice u SEHA ligi - kazao je Lino nedavno, a sada se njegova avantura u klubu bliži kraju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Chihuahua1 22.11.2018.

    Nova godina ....

  • 22.11.2018.

    Vratite Botu.

  • nec.1996 22.11.2018.

    cmar misli da smo mi svicarska,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare