To je to što me zanima!

Šok u pustinji: Veteran izbacio Đokovića, Nole lomio rekete

Philipp Kohlschreiber pobijedio je Novaka Đokovića za sat i 36 minuta igre dobio sa 6-4, 6-4. Prva je to pobjeda njemačkog tenisača protiv najboljeg tenisača svijeta nakon deset godina
Vidi originalni članak

Novak Đoković ispao je s Indian Wellsa! U osminu finala ide 35-godišnji njemački veteran Philipp Kohlschreiber koji je Noleta za sat i 36 minuta igre dobio sa 6-4, 6-4. Prva mu je to pobjeda protiv najboljeg tenisača svijeta nakon deset godina!

Baš poput Serene Williams koja je prije nekoliko dana predala svoj meč jer se osjećala loše, i Novak je teško disao u kalifornijskoj pustinji. Velika vlaga mu je stvarala previše problema, a nije pomogla ni kiša koja je prekinula meč.

Na Đokovićevim greškama Kohlschreiber je osvojio prvi set, a break je napravio u sedmom gemu. Stradao je tada reket na kojemu je Đoković iskazao svoje frustracije. U drugi je set Nijemac ušao furiozno i odmah na početku Novaku oduzeo servis i poveo 5-2. Srpski tenisač je uspio napraviti break i skoro se vratiti, ali Kohlschreiber mu još jednom u ključnom trenutku uzima servis.

U švicarskom duelu Roger Federer je sa 6-3, 6-4 pobijedio Stana Wawrinku. Dalje je prošao i Britanac Kyle Edmund koji je sa 6-3, 6-3 bio bolji od Albota. Njih dvojica će se boriti za četvrtfinale.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pilot222 23.03.2019.

    Pa taj stvarno ne zna gubiti. Zato mi se Federer i Nadal svidjaju- teniska gospoda i kad pobjedjuju i kad gube.

  • kažemja 21.03.2019.

    Novaka jedino Marin ne može pobijediti taman da je vlaga 100 % i da je plus 50 C!

  • AnnaParis 13.03.2019.

    Poznato je da Novaku smeta vlaga i da je i prije imao astmatične napade ! On je Prvi tenisač svijeta , ubojite igre ,najbolji tenisač svih vremena ...no kada je čovjeku loše ,normalno da može izgubiti od bilo kojeg drugog , čak i ispod prosječno tenisača !

Komentiraj...
Vidi sve komentare