To je to što me zanima!

Šok za Ćaletu-Cara i društvo! Dobio ih engleski trećeligaš...

Marseille je u prijateljskoj utakmici šokantno izgubio od engleskog trećeligaša Accringtona koji je prošle sezone zamalo ispao i u četvrtu ligu. Igrao je i Ćaleta-Car, a završilo je na kraju 2-1 za Engleze...
Vidi originalni članak

Prijateljske utakmice služe klubovima u pripremama za novu sezonu i često se zna dogoditi da jači klubovi izgube od slabijih, no da baš trećeligaš dobije slavnog prvoligaša, e to je već neobično.

Marseille je u prijateljskoj utakmici šokantno izgubio od engleskog trećeligaša Accringtona koji je prošle sezone zamalo ispao i u četvrtu ligu. 'Ma lako ćemo mi to', pomislili su Francuzi. Vjerojatno nisu ni znali za Accrington, a kamoli za njihove igrače, koji su se na kraju pobrinuli da itekako saznaju tko su oni.

Na kraju je bilo 2-1 za Engleze, a u debaklu je sudjelovao i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car koji je odigrao drugo poluvrijeme. I on se utopio u sivilo svoje momčadi te nije uspio preokrenuti stvari na terenu.

Trener Andre Villas Boas igrao je prvo i drugo poluvrijeme s različitim sastavima, no svejedno nisu uspjeli okrenuti žilave Engleze. Govoe su zabili McConville i Zanzala, dok je za Marseille precizan bio Florian Thauvin. 

- Bili smo umorni od treninga na ovim napornim pripremama. Ostala nam je još utakmica protiv Rangersa, moram odmoriti igrače. Večeras rezultat i igra nisu bili na našoj strani. Nakon što sam uveo drugu momčad u drugom poluvremenu izgledali smo bolje. No bolje da smo sad izgubili, pa da možemo pobijediti u Ligue 1. Moramo nastaviti marljivo raditi kako bi bili spremni za prvo kolo protiv Reimsa - opravdao se Villas Boas i to na tečnom francuskom.

Dimitri Payet, Thauvin, Germain. Svi oni predstavljaju zvijezde za igrače engleskog trećeligaša, a Accrington im je na kraju očitao pravu bukvicu i pokazao kako je nešto najgore kada podcjenjujete nekoga. Francuzima pripreme u Engleskoj sigurno neće ostati u lijepom sjećanju. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 13.07.2019.

    Ovaj bivši reprezentativac se sprema za sezonu 2021/22, ovu preskaće zbog umora.Za sljedeću nije još siguran.....

  • Floki7 12.07.2019.

    Umorio se,nije vise spreman za narednu sezonu.

  • digić 12.07.2019.

    Kaj si mamici poslal slikicu sa frizuricom

Komentiraj...
Vidi sve komentare