To je to što me zanima!

Šok za Guardiolu: Götze zbog ozljede ne igra do kraja godine

Njemački reprezentativac izbivat će zbog rupture mišića na aduktoru između deset i 12 tjedana, što znači da do kraja godine teško da će zaigrati ozbiljniju utakmicu...
Vidi originalni članak

Trener Bayerna Pep Guardiola imat će manje "slatkih briga" jer ozlijedio se Mario Götze tijekom utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv Irske (0-1).

Izbivat će zbog rupture mišića na aduktoru između deset i 12 tjedana, što znači da do kraja godine teško da će zaigrati ozbiljniji susret. To je samo nastavak niza loših stvari za Götzea, koji nikako da se nametne Guardioli, iako igra u vrlo dobroj formi i potvrdio je to golom Borussiji Dortmund (5-1).

No ne uklapa se u Guardiolinu viziju i sad 37 milijuna eura vrijedno pojačanje iz 2013. godine više ne mora nezadovoljno sjediti na klupi za rezerve već će liječiti ozljedu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KarloLeskovar_1 10.10.2015.

    te reprezentacije treba podhitno zabraniti.. u samo 2 dana se ozjedilo 7 ili 8 jako dobrih igrača... Pogba, Goetze, Aguero...

  • 1980bena 10.10.2015.

    s obzirom da se neki vračaju,skoro se nebi trebalo ni osjetiti,on ima samo slatke brige tko da igra od prve minute,uostalom mladi coman ce igrati dok se ovi skroz ne vrate!

  • vucidas 10.10.2015.

    pa taj je od stakla svako malo ozljeda i na menageru je uvijek ozlijeđen sranje od igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare