To je to što me zanima!

Šok za Mexesa: Razbojnici mu oteli dvogodišnje dijete

Razbojnici su napali igrača Rome Mexesa i oteli mu automobil u kojem je bila i kćerkica. Srećom, policija je odmah pronašla i Mercedes i djevojčicu
Vidi originalni članak

Otmice članova obitelji nogometnih zvijezda dosad su bile zaštitni znak mafijaša u Južnoj Americi, no jučer se dogodilo i u Italiji.
Srećom - sve je završilo sretno.
Francuskom reprezentativcu Philippeu Mexesu naoružani su otmičari usred Rima, ispred njegove kuće u četvrti Axa-Casal Palocco, oduzeli luksuzni Mercedes u kojem je spavala njegova dvogodišnja kćerkica Eva.
Sa suprugom i dvoje djece Francuz se taman vratio s večere u jednom rimskom restoranu, malo prije ponoći.
Nije ni slutio da ga pred kućom čeka horor - dok su on, supruga i 4-godišnji sin Enzo izlazili iz automobila, odnekud su iskočila dvojica naoružanih razbojnika!
Prisilili su ga da im da ključeve i odvezli se s Mercedesom u kojem je ostala spavati Mexesova kći. Ubrzo je krenula policijska potjera po čitavom Rimu.
Na svu sreću, otmičari su ostavili automobil nedaleko od Piazze Eschilo u Rimu. Unutra je, na zadnjem sjedalu, živa i zdrava bila mala Eva Mexes.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sunce22 25.07.2008.

    ma da,a na teletekstu pisalo da je njegova supruga išla s djecom u pizzeriju i da se vratila oko 23sata i da je prvo odnela starije dijete u kuću ,stan,šta li već i kad se vratila po malu, auta nije bilo i na kraju kad su razbojnici skužili da je dijete u autu, ostavili su auto i pobjegli...al ok,važno da je dobro završilo,a sad tko je krivo informiran,televizija ili vi,ne bih znala....

  • Inkoba 25.07.2008.

    hahahahahhaha dell boy sto mu ga spusti fino

  • dell boy 25.07.2008.

    torcida_4ever, cudi me da nisi okrivio srbe za otmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare