To je to što me zanima!

VIDEO Šok za Modrića i društvo: 'Kraljevi' ispali iz Kupa u Bilbau

Athletic Bilbao nokautirao je Real Madrid u četvrtfinalu Kupa kralja na San Mamésu 1-0 golom Álexa Berenguera u 89. minuti. U polufinalu tako neće biti ni Reala, ni Barcelone, ni Atlética
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna Barcelona je na San Mamésu završila natjecanje u Kupu kralja, a ovaj četvrtak u četvrtfinalu izletjeli su i "kraljevi"!

Athletic Bilbao pobijedio je vodeću momčad La Lige Real Madrid 1-0 krasnim golom Álexa Berenguera u 89. minuti. Provozao je Nacha Fernándeza na rubu šesnaesterca i pogodio suprotni kut za ludnicu na tribinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka Elvira (80) obožava Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije to bila Realova večer u Baskiji, domaćini su imali inicijativu većinu utakmice i zasluženo izborili prolazak prije produžetaka.

Isco je u četvrtoj minuti nadoknade mogao izjednačiti, ali je volej s 10-ak metara iskosa prohujao malo pokraj lijeve stative.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i dobio žuti karton, a u početnoj postavi momčadi Carla Ancelottija bili su i Vinícius Júnior i Rodrygo koji su samo 40-ak sati ranije u Brazilu igrali kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Bilbao se u polufinalu pridružio Rayo Vallecanu, Valenciji i Betisu, koji je ranije u četvrtak lako svladao Real Sociedad 4-0 uz golove Juanmija, Williana Joséa i Ruibala. Ždrijeb je u četvrtak.

Pobjednički gol Álexa Berenguera možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 04.02.2022.

    Eeee, da mi je vidjeti Modrića u šoku, hahaahhahaha........

  • wivdasabio34 04.02.2022.

    Kakav sok Real Madrid nije pokazao ništa dobro su prošli samo sa jednim primljenim golom nek se zahvale Bogu sto Bilbao nije iskoristio sve prilike Madrid nula bodova

  • 04.02.2022.

    nema nikakvog soka. utajit ce opet neki porez i imat vise love

Komentiraj...
Vidi sve komentare