To je to što me zanima!

Jelavić: Sve smo dogovorili, ali Kinezi su odustali u zadnji čas

Sve je to ispalo malo neozbiljno. Rijeka i ja smo praktički sve dogovorili i to nije bilo upitno. Nadam se da će nam se putevi spojiti nekom drugom prilikom, rekao je Jelavić za Novi list
Vidi originalni članak

Sve je bilo spremno za transfer Nikice Jelavića u Rijeku. Njegov Beijing trebao ga je osloboditi ugovorne obveze i Nikica je trebao postati slobodan igrač, a u Rijeci se već 'pripremao' teren za senzacionalan transfer.

Na kraju, preokret. Kineze ne zanima ih pretjerano niti sama želja igrača da ode pomoći Rijeci u borbi za naslov prvaka i odustali su od raskida ugovora, iako su već sve dogovorili s igrače, Potvrdio je to i Jelavić kojem je najviše žao ljudi iz Rijeke.

- Dogovorio sam se s Kinezima oko raskida ugovora, no na kraju su našli soluciju koja više ide njima u prilog. Sve je to ispalo malo neozbiljno. Rijeka i ja smo praktički sve dogovorili i to nije bilo upitno. Nadam se da će nam se putevi spojiti nekom drugom prilikom - rekao je Jelavić za Novi list.

Na Rujevici su tako ostali bez stasitog golgetera koji bi im bio veliko pojačanje u nastavku prvenstva. No, stiže utjeha za navijače Rijeke jer obrana ne bi trebala biti problem. 

Poslije odlaska Mateja Mitrovića, Riječani su za obranu doveli igrača Pescare, Darija Župarića. No, kako se on ozlijedio, Kek je bio primoran tražiti novo obrambeno pojačanje što je i uspio.

Stiže im Ante Kulušić. Iskusni branič liderskih osobina (bio kapetan u turskim prvoligašima) prvo će u jutarnjim satima odraditi liječničke preglede, a onda i potpisati ugovor s Rijekom.

Ante Kulušić sutra bi trebao postati novi igrač Rijeke. Iskusni branič proteklog je tjedna napustio redove turskog prvoligaša Genclebirligija, postao slobodan igrač što su iskoristili čelnici Rijeke, te ga nagovorili na povratak u HNL. 

Zahvalni branič prvo će u jutarnjim satima odraditi liječničke preglede, a onda bi trebao potpisati i ugovor s vodećom momčadi Prve HNL. Ante Kulušić predstavlja veliko pojačanje za zadnju liniju Rijeke; riječ je o 30-godišnjem braniču koji je u karijeri branio boje Šibenika, Hacettepea, Balikesirspora i Genclebirligija.

Matjaž Kek tako dobiva veliko pojačanje, igrača liderskih osobina (bio kapetan u turskim prvoligašima) koji bi u nastavku sezone trebao ordinirati zadnjom linijom Rijeke.

No, konkurencija za te pozicije bit će vrlo ozbiljna, mjestu u početnoj postavi nadaju se još Elez, Šofranac, kao i ozlijeđeni Župarić. Ante Kulušić sada se treba što prije upoznati, pa i uigrati s novim suigračima kako bi što prije mogao biti na raspolaganju svom treneru.
 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • danec 10.02.2017.

    Jednostavno nije došao jer je dobio bolju ponudu od rijekine. Sve ostalo su price za malu djecu.

  • TomislavLazic 10.02.2017.

    kakve to veze ima kad ce Dinamo opet sve osvojit ,samke ce ih samljet sam ;)

  • HighFlyer 10.02.2017.

    Sve 5. Probalo se, ali nije prošlo. Kek ionako ima slatke brige šta se tiče ofanzive. A ti Jela utrpaj još koji miljunček u kesu, pa lagano u zasluženu mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare