Obavijesti

Sport

Komentari 30

Jelavić: Sve smo dogovorili, ali Kinezi su odustali u zadnji čas

Jelavić: Sve smo dogovorili, ali Kinezi su odustali u zadnji čas
1

Sve je to ispalo malo neozbiljno. Rijeka i ja smo praktički sve dogovorili i to nije bilo upitno. Nadam se da će nam se putevi spojiti nekom drugom prilikom, rekao je Jelavić za Novi list

VIDEO

Sve je bilo spremno za transfer Nikice Jelavića u Rijeku. Njegov Beijing trebao ga je osloboditi ugovorne obveze i Nikica je trebao postati slobodan igrač, a u Rijeci se već 'pripremao' teren za senzacionalan transfer.

Na kraju, preokret. Kineze ne zanima ih pretjerano niti sama želja igrača da ode pomoći Rijeci u borbi za naslov prvaka i odustali su od raskida ugovora, iako su već sve dogovorili s igrače, Potvrdio je to i Jelavić kojem je najviše žao ljudi iz Rijeke.

- Dogovorio sam se s Kinezima oko raskida ugovora, no na kraju su našli soluciju koja više ide njima u prilog. Sve je to ispalo malo neozbiljno. Rijeka i ja smo praktički sve dogovorili i to nije bilo upitno. Nadam se da će nam se putevi spojiti nekom drugom prilikom - rekao je Jelavić za Novi list.

Na Rujevici su tako ostali bez stasitog golgetera koji bi im bio veliko pojačanje u nastavku prvenstva. No, stiže utjeha za navijače Rijeke jer obrana ne bi trebala biti problem. 

Poslije odlaska Mateja Mitrovića, Riječani su za obranu doveli igrača Pescare, Darija Župarića. No, kako se on ozlijedio, Kek je bio primoran tražiti novo obrambeno pojačanje što je i uspio.

Stiže im Ante Kulušić. Iskusni branič liderskih osobina (bio kapetan u turskim prvoligašima) prvo će u jutarnjim satima odraditi liječničke preglede, a onda i potpisati ugovor s Rijekom.

Ante Kulušić sutra bi trebao postati novi igrač Rijeke. Iskusni branič proteklog je tjedna napustio redove turskog prvoligaša Genclebirligija, postao slobodan igrač što su iskoristili čelnici Rijeke, te ga nagovorili na povratak u HNL. 

Zahvalni branič prvo će u jutarnjim satima odraditi liječničke preglede, a onda bi trebao potpisati i ugovor s vodećom momčadi Prve HNL. Ante Kulušić predstavlja veliko pojačanje za zadnju liniju Rijeke; riječ je o 30-godišnjem braniču koji je u karijeri branio boje Šibenika, Hacettepea, Balikesirspora i Genclebirligija.

Matjaž Kek tako dobiva veliko pojačanje, igrača liderskih osobina (bio kapetan u turskim prvoligašima) koji bi u nastavku sezone trebao ordinirati zadnjom linijom Rijeke.

No, konkurencija za te pozicije bit će vrlo ozbiljna, mjestu u početnoj postavi nadaju se još Elez, Šofranac, kao i ozlijeđeni Župarić. Ante Kulušić sada se treba što prije upoznati, pa i uigrati s novim suigračima kako bi što prije mogao biti na raspolaganju svom treneru.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija