To je to što me zanima!

Šok za 'vatrene'! Devet dana prije otpao turnir u Abu Dhabiju

Trebala je Hrvatska od 22. do 26. ožujka igrati na W Cupu u Abu Dhabiju, izbornik Zlatko Dalić želio je napraviti svojevrsni team building 'vatrenih', a sad će sve to napraviti u Egiptu
Vidi originalni članak

Trebala je Hrvatska igrati protiv Tunisa i još jednu utakmicu u nadolazećem reprezentativnom ciklusu, ali to se neće dogoditi. Međunarodni turnir premješten je na drugu lokaciju. 

INTRIGANTNA OBJAVA 'Vatreni' stižu pred navijače u Zagreb, HNS je najavio nešto novo i uživo. Evo o čemu se radi

Izabranici Zlatka Dalića trebali su igrati 22. ožujka protiv Tunisa, dok su u drugoj utakmici trebali igrati Egipat i Novi Zeland. Još nije poznato koji je točno razlog otkazivanja, a postoji mogućnost da su sponzori odustali od svega. Klupskih utakmica u tom terminu nema, a ubrzo su stvari objašnjene i turnir ostaje isti, samo na drugoj lokaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova himna 'vatrenih' za Euro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do okupljanja je još pet dana, a do predviđene utakmice devet dana. No, ništa se mnogo nije promijenilo osim lokacije jer je Egipat uskočio kao zamjenski domaćin.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • na BUZARU 14.03.2024.

    Milošević777- baš jadan u svojoj muci, kako te nije sramota bijedniče jedan

  • mrTrobec 13.03.2024.

    upravo Izraelci obrađuju Egipat

  • dalmoš1 13.03.2024.

    Vidim puno komentara na račun izbornika Dalića i to negativni a on je postigo više nego svi izbornici zajedno do dada i u buduče.Mnogi bi ponovo vidili na čelu repke Čaćića

Komentiraj...
Vidi sve komentare