To je to što me zanima!

Žižića muči vrtoglavica: Ima velike probleme s ravnotežom

Američki mediji nagađaju kako je Žižiću oštećen centar za ravnotežu. Ako malo zakopamo u povijest, sjetit ćete se da je isti problem imao Robert Prosinečki i nije bilo nimalo bezazleno...
Vidi originalni članak

Ante Žižić (23) je propustio posljednjih pet utakmica za Cleveland bez nekih posebnih objašnjenja od strane Cavaliersa. Ante je imao nekih problema sa zdravljem, a liječnici nisu nikako mogli otkriti o čemu je riječ do danas.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, mladi centar već danima ne trenira normalno, a muči ga učestala mučnina i vrtoglavica. Američki mediji nagađaju kako je Žižiću oštećen centar za ravnotežu. Ako malo zakopamo u povijest, sjetit ćete se da je isti problem imao Robert Prosinečki i nije bilo nimalo bezazleno. 

-  Gubio sam ravnotežu i osjećao se kao Titanic. Stalno mi je bubnjalo u glavi, imao sam vrtoglavice, katastrofa - pričao je tada Prosinečki koji je uz svakodnevne terapije i lijekove uspio riješiti svoj problem.

Ante je ove sezone odigrao 16 utakmica, no posljednjih pet utakmica nije niti bio klupi. Klub ga je poslao na daljnja testiranja kako bi otkrili o čemu je riječ, a ako je zaista riječ o oštećenju centra za ravnotežu, Antu čeka duža pauza. 

Glavni simptom ovog oštećenja je vrtoglavica, a jedan od uzroka su stalni letovi i putovanja gdje je velika visinska razlika, što na kraju stvara velike probleme s ravnotežom. Najčešće žrtve ovakvog oštećenja su sportaši koji često putuju, a u tu kategoriju spadaju NBA igrači koji su više u avionu nego u svojim domovima.

Žižiću je ovo treća i posljednja sezona u Clevelandu, a ove sezone je odigrao 16 utakmica uz prosjek od 4,3 koša i 3,3 skoka po utakmici. Rekli bismo, malo skromno za talentiranog centra od kojeg smo puno više očekivali. Nadamo se da će ostati u NBA ligi i nakon isteka ugovora s Cavaliersima, ali prvo treba riješiti probleme sa zdravljem, a onda se nadamo da ćemo ga gledati na parketu u punom sjaju.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tomi10 23.01.2020.

    On ne igra od kad ga je glupi Plumlee udario u glavu nakon jednog polaganja.

  • BiliCvitak_2 23.01.2020.

    Zaustavite zemlju, silazim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare