To je to što me zanima!

Šokantno: Bivši igrač NFL-a je kamionom usmrtio svoju kćer

Legenda Baltimore Ravensa Todd Heap pretrpio je tešku obiteljsku tragediju. Ne znajući da se njegova trogodišnja kći nalazi ispred kamiona kojim je upravljao, udario ju je vozilom i preminula je
Vidi originalni članak

Todd Heap (37), bivši član momčadi američkog nogometa Baltimore Ravens i Arizona Cardinals u NFL-u, kamionom je udario trogodišnju kći ispred doma u gradu Mesi u saveznoj državi Arizoni u petak i usmrtio je, javila je lokalna policija.

Dijete se zateklo ispred kamiona kada ju je njen otac, ne znajući da se ona tamo nalazi, udario pokrenuvši vozilo. Hitna pomoć prevezla je nesretno dijete u obližnju bolnicu gdje su samo mogli ustanoviti smrt. Policija je potvrdila da se radilo o nesretnom slučaju.

Heap je karijeru u američkom nogometu započeo za sveučilišnu momčad Arizona State, odakle ga je Baltimore izabrao u draftu 2001. Samo dvije godine potom proglašen je najboljim tight endom lige, a dvaput je zaigrao i u all-star susretu Pro Bowl. Karijeru je završio 2012., a dvije godine nakon toga Ravensi su mu odali priznanje uvrstivši njegovo ime na Prsten časti njihova stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Demetra 15.04.2017.

    Pick up truck nije kamion!!! Više kao kombi, kamionet, koji se koristi kao osobno vozilo! http://media.caranddriver.com/images/media/638444/toyota-tacoma-photo-642395-s-original.jpg

  • gilera511 15.04.2017.

    Jedino gore od smrti djeteta je da ga ti ubiješ. Užas, jadan čovjek

  • d620 15.04.2017.

    full size pickup truckovi su u americi 3put veci nego ovi sto ih imamo na nasim cestama. velike kocketine. slijepi kut ti je 2 metra ispred haube, koliko je visoko. zato nije covjek mogao vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare