To je to što me zanima!

Šokirali Schalke: Galatasaray u četvrtfinalu nakon 12 godina!

U jeku napada Schalkea, u 95. min. uslijedila je kontra i Bulutov gol za 3-2 pobjedu i početak slavlja Fatiha Terima, igrača, ali i velikog broja Turaka na tribinama Veltins Arene
Vidi originalni članak

Bilo bi zaista sjajno da na povratku kući možemo istodobno slaviti Didierov rođendan i prolazak među osam najboljih momčadi, rekao je kapetan Galatasaraya Selcuk Inan uoči uzvratne utakmice sa Schalkeom.

Slavit će i to kako, najveći uspjeh kluba u Europi još od 2001.! Pobijedili su Schalke 3-2 i nakon 12 godina ušli u četvrtfinale Lige prvaka!

Rezultat iz prve utakmice nije im odgovarao, završilo je 1-1, no uzdali su se u činjenicu da bolje igraju na tuđim stadionima nego kod kuće. Utakmica je bila fantastična, 1. poluvrijeme pripalo je Turcima, nastavak u potpunosti njemačkoj momčadi, a gledatelji su vidjeli čak 35 udaraca! 

A nije dobro niti počelo, gužva nakon kornera u 17. minuti i Schalke je vodio. Odgovor je uslijedio ubrzo. 

Hamit Altintop zabio je 'svojima', čudesan udarac s oko 25 metara. Altintop je četiri sezone igrao za Schalke, a rođen je u Gelsenkirchenu. Gol je slavio ljubeći grb kluba 'bez pardona' prema bivšem poslodavcu. 

Tri minute prije odmora 'stroj za golove', Burak Yilmaz, ponovno je pokazao zašto ga želi i sir Alex. Osmi gol u LP-u ove sezone, s Cristianom Ronaldom je prvi na ljestvici strijelaca.

Bastos je donio nadu pola sata prije kraja, a onda je u jeku napada, u 95. minuti, uslijedila kontra i Bulutov gol za početak slavlja Fatiha Terima, igrača, ali i velikog broja Turaka na tribinama Veltins Arene.

Drogba će pamtiti 35. rođendan...

OVDJE pogledajte sažetak utakmice.

Nenadoknadiv izostanak Huntelaara

Prvi strijelac Schalke je ozlijeđen i 'rudarima' je to bio pretežak udarac. Klaas-Jan Huntelaar ove je sezone zabio 16 golova, četiri u LP-u...

Idi na 24sata

Komentari 62

  • rijeka36 13.03.2013.

    Nijemci i Turci su BRACA ? ?

  • ninja_ratnik 13.03.2013.

    Drogba je i sa 35 godina najbolji igrac u zraku! Ovi nisu ni jedan zracni duel dobili protiv njega. svaka cast!

  • mjm 13.03.2013.

    Turci igaju ko i Dinamo (skoro)

Komentiraj...
Vidi sve komentare