To je to što me zanima!

Ivanković u intervjuu saznao za otkaz, gađali ga kovanicama

Branko Ivanković gostovao je u TV emisiji posvećenoj nogometu kad ga je novinar upitao da prokomentira odluku o otkazu. Malo je reći da je Ivanković bio zbunjen i iznenađen
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Branko Ivanković dobio je otkaz u Al-Ahliju nakon niza loših rezultata, a da više neće biti na čelu saudijskog kluba saznao je na krajnje bizaran način.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Al-Ahli je jučer pred svojim navijačima izgubio od Al-Wehde 2-1, kluba koji vodi bivši trener Dinama Mario Cvitanović. To je bila kap koja je prelila čašu i uprava Al-Ahlija odlučila je smijeniti hrvatskog stručnjaka. No, bilo bi u redu da mu je netko rekao da je došao kraj njegovu angažmanu. Zajedno, za stolom, u četiri oka.

Međutim, bivši trener Rijeke i Dinama posljednji je saznao za otkaz i to na nevjerojatan način. Gostovao je u TV emisiji posvećenoj nogometu kad ga je novinar upitao da prokomentira odluku o otkazu. Malo je reći da je Ivanković bio zbunjen i iznenađen.

- Ne razumijem o čemu pričate. Ne znam ništa o svojoj smjeni. Ovo mi je prvi glas o tome - rekao je sad već bivši trener Al-Ahlija.

Saudijski klub bio mu je 10. u karijeri, a tamo je stigao nakon angažmana u iranskom Persepolisu. Ivanković je vodio i reprezentaciju Irana.

Gađali ga kovanicama s tribine

Ivanković je bio na udaru kritika još od kolovoza kada je ispao iz doigravanja azijske Lige prvaka, ali bijesni navijači na utakmici s Al-Wehdom prevršili su svaku mjeru.

Hrvatskog stručnjaka gađali su raznim predmetima i kovanicama, a da je koji od njih bio precizniji mogao ga je ozbiljno ozlijediti.

Srećom, to se nije dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • FASTT 15.09.2019.

    Profesor ha ha ha taj veze nrma

  • milicioner 15.09.2019.

    a i ono, kad se za nogometnog trenera kaže "stručnjak".... slabo mi dođe.

  • 15.09.2019.

    Profesor u divljini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare