To je to što me zanima!

Šokota: Pobijedila Hrvatska ili Portugal, ja neću biti tužan...

Hrvatska ima bolje igrače od Portugala. Nogometaši koji igraju za reprezentaciju su prijatelji i na terenu i izvan njega. U kampu vlada sjajno raspoloženje, kaže Tomo Šokota uoči utakmice s Portugalom
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu u 21 sat igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva u Francuskoj protiv Portutala. Bivši napadač Dinama, Benfice i Porta Tomo Šokota tom je prigodom razgovarao za portugalski dnevni list O Record.

- Bit će to posebna utakmica za mene. Portugal je reprezentacija za koju bih najviše volio da izbaci Hrvatsku (da mora birati op.a). To je država prema kojoj gajim velike osjećaje ljubavi. Moj sin je rođen u Lisabonu, a kćer u Portu. Zbog toga, koji god rezultat bude, neću biti tužan - rekao je Šokota, koji je šest godina proveo u Portugalu za vrijeme igračke karijere.

- Sve je moguće. Hrvatska nikad nije pobijedila Portugal. Ustvari, Hrvatska nikad nije zabila Portugalu. Istina je da je u sjajnoj formi, ali Portugal ima Cristiana Ronalda. Bit će to izjednačena utakmica.

Šokota je zatim prokomentirao izabranike Ante Čačića.

- Hrvatska ima bolje igrače od Portugala. Nogometaši koji igraju za reprezentaciju su prijatelji i na terenu i izvan njega. U kampu vlada sjajno raspoloženje, a svi igrači igraju na svojim pozicijama. Ivan Rakitić igra zaista sjajno, Luka Modrić je u sjajnoj formi... Hrvatska ima odličnu momčad.

Za kraj, rekao je riječ, dvije o Portugalu.

- Portugal ima puno individualne kvalitete, ali uvijek mu nešto nedostaje. To je bio problem u prošlosti i još uvijek se čini da je tako.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Exterminator 25.06.2016.

    Kada sam ga vidio sa onom ekipicom sa Biscanom, Maricem i Šimicem rekoh ova četvorica su mi ko da su pobjegli iz cirkusa ..I zbilja tip koji provali ovako nešto pred povijesnom utakmicom osjetim bol u želucu, ja sam proveo 3 x više vremena izvan domovine od njega i ne mogu zamisliti ne navijati za svoju braću Hrvate ..takvi nam ne trebaju stvarno :-(

  • mladen10 25.06.2016.

    E moj Sokota .Hrvatska je rodjena u krvi.A tebi je svejedno

  • miris kusa 25.06.2016.

    neces biti tuzan......?.?!????

Komentiraj...
Vidi sve komentare