To je to što me zanima!

Šokota na odlasku, Mamić bi vratio Nikolu Pokrivača

Iskusni Šokota trenutno je tek četvrti napadač Modrih, a u klubu nemaju ništa protiv njegova odlaska. No zato bi vratili igrača Monaca...
Vidi originalni članak

Hoće li otići iz Dinama, njegova je stvar. Ispred njega su Balaban, Tadić i Mandužukić. Ako se dogovori s klubom, može otići, o statusu Tome Šokote rekao je trener Dinama Branko Ivanković na dan utakmice protiv Linfielda. Za prvi dvoboj prvog pretkola Lige prvaka bivši igrač Porta i Benfice nije ni bio u konkurenciji. Na popisu igrača koji će se ukrcati na avion za Sjevernu Irsku Šokotinog imena nije bilo. A to dovoljno govori.
Ode li Šokota, samo bi nastavio niz u kojem je posljednji Mikulić. Stoper koji je zimus došao u Maksimir iz Genka vraća se u Belgiju. Igrat će za Standard iz Liegea, klub koji će se kroz kvalifikacije boriti za ulazak u Ligu prvaka.
- Nadao sam se da ću duže ostati ovdje, možda čak i izboriti poziv u reprezentaciju... Bio sam standardan na proljeće, ali sve se brzo okrene u nogometu - rekao je Tomislav Mikulić.
S Mikulićem, broj igrača koji su ovoga ljeta napustili Dinamo popeo se na devet. A da ne bi ispalo da se iz Maksimira samo odlazi, postoji šansa da jedan igrač i dođe. Točnije, vrati se. Kako dvojac zadnjih veznih Vrdoljak - Chago ne pokazuje previše, Zdravko Mamić opet kreće u akciju vraćanja Nikole Pokrivača.
- Iako on to još ne zna, Pokrivačev status u Monacu je vrlo loš. Neki naši igrači imaju kompleks kad je riječ o povratku u Hrvatsku i to bi mogao biti problem. S Monacom ćemo se brzo dogovoriti, samo on mora pristati doći u klub veći od Monaca - kaže Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • k1994m 17.07.2008.

    Mamicu...kupi Darija Simica i daj za Pokrivaca par miliona...za 2 godine ce se isplatit i tebi i Pokrivacu...on ce u Monacu ISTRUNUT!!!!

  • Hrc_dinamo 17.07.2008.

    Vraćanje pokrivača u dinamo je dobra ideja ali nemoguća,zar mislite da će se pokrivač vratiti iz lige petice u Hrvatsku i igrat protiv croatie sesvete?! Pa nije čovjek puko, a što se tiče šokote ivanković bi ga trebao više koristiti jer kad su ga več kupili i rekli da je on dobro pojačanje onda bi ga trebao ubacit u igru cca. 20 min po utakmici a i donio bi iskustva u redove dinama(kad to već balaban nemože)........

  • Marin16 17.07.2008.

    Dinamo veci klub od Monaca ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare