To je to što me zanima!

Šola se boji kometa, Čupić želi zadržati ostale prste

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
STRAHOVI HRVATSKIH REPREZENTATIVACA: Ivan Čupić htio bi zadržati ostale prste, Vori se boji letenja, Vuković ozljeda, a Šola kometa...
Vidi originalni članak

Bojim se letenja. I smrti i bolesti se bojim, toga se svatko boji, a profesionalno ozljeda. I supruge, rekao je Igor Vori kroz smijeh dobacujući da je to “skroz normalno”.
- Bojim se da mi se obitelji ne dogodi nešto loše, neki teški trenuci. Ostalo se sve može nadjačati. Ne bojim se čak ni da bi mi ekipa mogla namjestiti neku šalu - otkrio jestrahove Lacković.
- Ozljede su moj strah. I da, da ne izvalim glupost - kaže Drago Vuković, koji se smatra veselom osobom s malo strahova.
- Bio sam u Njemačkoj u crkvi na misi i fratar me pitao hoću li čitati. Nije bilo šanse da me nagovori da iziđem pred ljude - prisjeća se kroz smijeh Vuković.
Ivan Čupić priznao je da ga muči jedino gubitak još kojeg prsta.
- U rukometu nemam strahova. Privatno se bojim da ne izgubim još koji prst. Ostalo ću sve preživjeti. I bojim se zločestih ljudi, jer ima nas svakakvih - komentira Ivan Čupić.
- Uvijek sam se bojao da će mi pobjeći vlak Đakovo - Zagreb. A kao mali sam se bojao vodenih kozica. Danas su mi klasični strahovi bolest i ozljede - kaže najskuplji svjetski igrač Domagoj Duvnjak.

ŠOLU STRAH KOMETA
Na prvome mjestu me strah da ću razočarati publiku i samoga sebe. Na drugom je strah od ozljeda, jer da je to na prvome mjestu, nikad se ne bih ni bavio ovim čime se bavim. I još se bojim da komet ne udari u Zemlju, kaže novi trener golmana Vlado Šola. A da mora pjevati karaoke u Hyde Parku, iako nema sluha, i na to bi pristao, dodaje Šola. Prema njemu, strah je najveći pokretač društva i da ga nema, smatra on, tapkali bismo u mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dannyboy 20.01.2010.

    ...čega se oni,kakve kemije,nagutali???....ajmeeee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare