To je to što me zanima!

Soldin sin najbolji strijelac lige, a njegova je momčad posljednja

Krapinski Zagorac ispada iz lige, no bez obzira na to njihov igrač Matija Smrekar proglašen je najboljim igračem lige, a igrač posljednjeg kluba, Stupnika, Filip Soldo, najbolji je strijelac lige
Vidi originalni članak

Vinogradar je na prvom mjestu sa 66 bodova u 3. HNL Zapad osigurao ulazak u Drugu HNL. Čak 12 bodova iza njih je Kustošija koja će također igrati ligu više, što je impresivno kada se uzme u obzir da su prošle godine igrali u četvrtoj ligi.

Što se tiče pojedinačnih nagrada, najboljim igračem sezone je proglašen Matija Smrekar, napadač Zagorca iz Krapine. Najbolji strijelac s 19 pogodaka je Filip Soldo, sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Zvonimira Solde. Odličan je to učinak za napadača čiji je klub Stupnik završio na posljednjem mjestu.

Također, Smrekar može biti ponosan na činjenicu da je proglašen najboljim igračem jer je njegova momčad prvenstvo završila na 14. mjestu te se nadaju da bi netko od klubova Udarnik, Špansko ili Pazinka mogao odustati od ulaska u viši rang.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Armin van Buuren 08.06.2017.

    Zbilja čudna liga,dvije glavne individualne nagrade idu igračima iz dva različita kluba koji ispadaju(barem na papiru,tko zna šta će biti sa tim promocijama)....eto nešta novo za mene,zbilja nikada nisam vidio tako šta,a tko zna da li je to uopće ikad i viđeno.

  • medenii 08.06.2017.

    Vinogradar ne ide u 2. hnl ide kustosija, a kaj se tice najboljih igraca da je smrekar najbolji ne bi ispao iz lige, ili mozda bi 😂 al ima tu super igraca u toj 3. ligi, Stjepan Poljak, Ljubojevic, Lovric je igrao prvu polusezonu itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare