To je to što me zanima!

Solskjaer bocnuo 'redse': Mi na titulu nećemo čekati 30 godina

Manchester United i Liverpool od 17 sati i 30 minuta igraju derbi na Old Traffordu. Trener 'crvenih vragova' ima problema s ozlijeđenim igračima te neće moći računati na De Geu i Pogbu, ali još je jak na jeziku
Vidi originalni članak

Siguran sam da ćemo osvojiti ligu u dogledno vrijeme i sigurno nećemo čekati 30 godina. Dobar rezultat protiv Liverpoola može sve promijeniti i utjecati na cijelu sezonu, rekao je strateg Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer (46). 

Goropadni Liverpool dolazi na Old Trafford sa osam pobjeda u osam prvenstvenih utakmica, dok Manchester United muku muči te nakon osam odigranih kola ima devet bodova sa dvije pobjede, tri remija i tri poraza. Zadnji su put u Premiershipu slavili prije mjesec dana kad je na 'teatru snova' pao Leicester (1-0), a iz domaćeg se tabora nadaju da bi se to moglo dogoditi i s Liverpoolom.

- Možda moji igrači ne vjeruju dovoljno u sebe, možda im nedostaje samopouzdanje. Ali ja znam da su dovoljno dobri, bez brige. Mi smo Manchester i idemo na tri boda, bez obzira igramo li protiv Liverpoola, Cityja ili nekog trećeg - zaključio je Norvežanin. 

Virgil van Dijk rekao je kako 'utakmice Uniteda i Liverpoola nisu tako velike' te je to bio svojevrstan odgovor na trenutno stanje u Manchester Unitedu. Sigurno je kako neće igrati De Gea i Paul Pogba pa će na golu Uniteda biti Sergio Romero. Također, upitni su Wan-Bissaka i Martial.

No, bilo kako bilo, najveći engleski derbi počinje u 17 sati i 30 minuta, a Manchester United želi Liverpoolu nanijeti prvi ligaški poraz u sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kajzanavek 20.10.2019.

    Ajmo Redsi, napunite ih danas.

  • 20.10.2019.

    Pravi se javio,koji maloumnjak

  • NIKE 20.10.2019.

    Da sam trener nekog velikoga kluba provocirao bih i to nešto sitno tek da iza sebe imam veliki rezultat poput Mourinha,Guardiole, Kloppa... . Malo ne zrelo davati u javnost takve izraze kada si prije toga trenirao ekipu po skandinavskim pašnjacima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare