To je to što me zanima!

Solskjaer brani Sancheza: On je kao kečap, treba ga stisnuti

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer najavio je večerašnji okršaj osmine finala FA Kupa između Chelsea i njegovog kluba. Iznenadio je izjavom da će Alexis Sanchez biti njegovo najjače oružje
Vidi originalni članak

Večeras od 20:30 susret osmine finala Fa Kupa igraju Chelsea i Manchester United.

Utakmica je popraćena s puno zanimanja jer su momčadi u oprečnim raspoloženjima. Manchester United igra sjajno pod Norvežaninom Ole Gunnar Solskjaerom. Pod njegovim su vodstvom 'crveni vragovi' odigrali 12 utakmica, 10 puta su pobijedili, jednom remizirali i izgubili tek od PSG-a.

U Chelseaju, pak, potpuno drugačija situacija. Navijači londonskog kluba zazivaju odlazak Maurizija Sarrija i njegovog 'Sarriballa', takozvane taktike s brojnim dodavanjima i posjedom lopte koja u Chelseaju nije naišla na plodno tlo.

Da ne bi mislili da je sve idealno u Unitedu 'pobrinuo se' Alexis Sanchez (30). Čileanac igra jako loše. U zadnjih 19 utakmica zabio je tek dva gola, premalo za igrača koji zarađuje 350 tisuća funti tjedno, često ulazi s klupe, a iz sastava su ga istisnuli mladići poput Anthonyja Martiala i Marcusa Rashforda. Ipak, vjeruje mu Ole Gunnar Solskjaer koji mu je nadjenuo zanimljivu usporedbu:

- Alexis je igrač kojeg treba pritisnuti, on je kao boca kečapa! Okreneš je i čekaš da iscuri, a to ide polako, ali kad stisneš - sve pršti. Takav je i Alexis, dobro funkcionira pod pritiskom i kad uhvati samopouzdanje bit će nezaustavljiv, sve će prštati - rekao je trener 'crvenih vragova'.

Ole Gunnar Solskjaer se ne slaže da je Čileanac istrošen igrač. 

- Možda je ušao u tridesete, ali pred njim su godine dobrih nastupa. U klubu sam dva mjeseca i on je dio tog perioda bio ozlijeđen, ne mogu odmah očekivati da će biti u vrhunskoj formi. Siguran sam da će do kraja sezone biti naš ponajbolji igrač - uvjeren je Solskjaer.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mjauuu 18.02.2019.

    On je kao majoneza ostaviš otvorenu i pokvari se ...

  • ChandlerBing4 18.02.2019.

    Covjek nije za veci klub od Arsenala, to jest on ne moze igrati u klubu u kojem se nw vrti sve oko njega.

  • 18.02.2019.

    Navijac sam Uniteda, volim ih vise od svoje zene Blanke, svaku utakmicu sam Uniteda pogledao (preko TV) u zadnjih 15godina(neke cak i po 4x) 2x sam bio na Old Trafordu i to kada je zeni umrla mama pa joj ostavila neke pare a ja te pare iskoristim i odem na boxing day u Manchester (jednom se zivi kontam) Ocekujem veceras pobjedu iako nam fale Lingard i Martial Ocekujem od Sancheza napokon da pokaze zasto je placen tolike novce

Komentiraj...
Vidi sve komentare