To je to što me zanima!

Song moli za oprost: Napravio sam veliku glupost, žao mi je...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada bih barem mogao vratiti vrijeme. Iznevjerio sam svoju zemlju. Bio je to glup trenutak. Žao mi je. Oprostite mi, rekao je Alex Song nakon poraza od Hrvatske
Vidi originalni članak

Kamerunski veznjak Alex Song bio je tragičar u teškom 4-0 porazu od Hrvatske u 2. kolu SP-a. Kamerun je tim porazom izgubio sve šanse za osminu finala, a Song je "pocrvenio" u 40. minuti susreta. 

Veznjak Kameruna nervozno je reagirao nakon što mu je Mario Mandžukić ušao u putanju. Udario je hrvatskog napadača laktom.

- Iznevjerio sam svoju zemlju. Bio je to glup trenutak. Žao mi je. Oprostite mi. Kada bih barem mogao vratiti vrijeme... - rekao je Song nakon utakmice.

Pedro Proenca pokazao mu je izravni crveni karton. Izbornik Volker Finke nije mogao vjerovati da mu je igrač napravio takvo nešto.

- Nezamislivo mi je da se igrač tako ponaša na Svjetskom prvenstvu. Moram vidjeti zašto je tako nešto napravio - rekao je Finke.

Nakon utakmice Twitter su preplavile urnebesne montaže Songovog nasrtaja na Marija Mandžukića.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • marijaterezija2 21.06.2014.

    Najgore su mi te javne molbe za oprost, naježim se od toga. Dobro ovo je nogomet ali kad neko daje ispriku radi rata meni to nejde, Isto kao što mi nejde on se kaje što je ubio

  • Mika75 21.06.2014.

    Song je valjda mislio da nitko neće primjetiti, hahaha, zamračilo mu se pred očima od šokova koje su im naši dečki priredili

  • Lina39 20.06.2014.

    Ne izvinjava se on što mu je žao,već da ga ne izbace iz nogometa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare