To je to što me zanima!

Sosi desetak minuta u pobjedi Ajaxa, a Ivanušec zbog ozljede propustio slavlje Feyenoorda

Ajax je na gostovanju pobijedio PEC Zwolle 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Josip Šutalo nije nastupio zbog ozljede
Vidi originalni članak

Aktualni nizozemski prvak Feyenoord pobijedio je Utrecht 4-2 u susretu 27. kola Eredivisie, smanjivši zaostatak za vodećim PSV Eindhovenom na sedam bodova. Utrecht je vodio 2-0, no domaćin je uspio okrenuti rezultat sa četiri gola.

Za Feyenoord su zabili Igor Paixao (36'), Oscar Fraulo (65'-ag.), David Hancko (71') i Leao Sauer (85'), dok su strijelci za Utrecht bili Othman Boussaid (2') i Sam Lammers (32'-11m).

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec nije nastupio za domaći sastav zbog problema s Ahilovom tetivom.

U ranije odigranom susretu Ajax je na gostovanju pobijedio PEC Zwolle 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih pet susreta u svim natjecanjima.

Posljednju pobjedu "kopljanici" su ostvarili početkom ožujka protiv Utrechta (2-0), a potom su nanizali tri remija i poraz od Aston Ville (0-4) u Konferencijskoj ligi.

Momčad iz Amsterdama je povela u 12. minuti golom Kristiana Hlynssona, Chuba Akpom je povećao na 2-0 u 25. minuti, da bi Filip Krastev smanjio u 72. minuti. Konačnih 3-1 postavio je Akpom svojim drugim golom u 84. minuti.

Josip Šutalo i Jakov Medić nisu nastupili za Ajax (obojica izvan zapisnika), dok je Borna Sosa ušao u igru u 81. minuti. Šutalo ima problema s ozljedom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare