To je to što me zanima!

Šoštarić: Taj 'ekspert' je rekao da imamo 1 posto šanse. I on se našao govoriti o našim curama

Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, rekao je Šoštarić
Vidi originalni članak

Hrvatske rukometašice napravile su povijesni podvig neopisiv riječima! U čudu u Danskoj pobijedile su domaćina 25-19 nakon nevjerojatnog cijelog turnira u kojem su izgubile jedino od finalistica Francuske i Norveške.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Hrvatice slave broncu

Izbornik Nenad Šoštarić napravio je fenomenalan uspjeh i imao je bitnih stvari za reći nakon utakmice. Prvenstveno je imao poruku za danskog izbornika Jespera Jensena, koji nas je pokopao prije utakmice za broncu.

NESTVARAN USPJEH Prekinuli kapetanicu: Ma nema ekipe koja luđa je od naaaaaas!

- Kaj čovjek može reći nakon ovog, odigrali smo odličnu obranu i u napadu pametno. Imali smo strašnu motivaciju, zbog danskog izbornika koji je kao ekspert rekao, da ne budem bezobrazan, da imamo jedan posto šanse u današnjoj utakmici - rekao je prilično ironično izbornik brončanih cura pa dodao:

POVIJESNA BRONCA Djevojke, hvala na trenutku povijesti. Vi ste naše pobjednice

- Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, ovo je nešto što će ući u anale hrvatskog sporta, ne samo rukometa.

ČUDO U DANSKOJ Hrvatice su brončane na Euru!!!

Cure su 'poginule' na parketu i iako je bilo teških trenutaka uspjele su zadržati koncentraciju i u potpunosti nadigrati Dankinje.

- Odigrali smo zaista jako dobro, nismo se htjeli žaliti. Da Tea Pijević nije spavala zbog bolesti, da su naši doktori i fizioterapeuti radili s njom jer je imala problema s vratom. Nismo se nikad žalili i kad nismo imali ništa, ni tada se nismo žalili kao ni sada. Ovo je noć za veselje, da cijela Hrvatska slavi.

- Rukomet je i najtrofejniji i najmnogoljudniji hrvatski sport. Nešto što u Hrvatskoj jako dobro znaju, ali su to sada pratili od siječnja do siječnja zbog muške reprezentacije. Nadam se da će sada pratiti i zbog nas.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 21.12.2020.

    Ma dobra km je i drvena medalja kaj

  • Roza Ceta-Kolloch 21.12.2020.

    Svaka cast treneru Sostaricu covjek zna o cemu prica poslije utakmice vidjelo se gdje je Sostaric otisao kod Danske klupe vjerovatno da objasni expertu da je se zaribao u proracunu hahahaa a curama svaka cast vrhunski su osvojile medalju

  • Danen314 20.12.2020.

    Rijetko viđeno pošteno i nepristrano suđenje u utakmici za medalju inače se uvijek navlači za domaćina. Našima svaka čast prvenstveno na igri u obrani. Takvu obranu odigrati s samo jednim ili 2 isključenja to je fantazija. Kladionice su davale 10 na našu pobjedu a 1.2 na Dansku. Kako su se prevarili. Idemo Hrvatska!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare