To je to što me zanima!

Soudani i Brozović se zakačili: "Normalno je da malo zaiskri"

Plan je bila Liga prvaka, ali sad moramo dignuti glave, pronaći nove ciljeve, odnosno ući u Europsku ligu i pokušati prezimiti u Europi, kaže Duje Čop nakon Aalborga...
Vidi originalni članak

Ovo je veliki šok za nas. Teško je pobrojati sve naše šanse, a imali smo barem pet, šest čistih šansi. Situacija kod prvog gola? Ne bih to previše komentirao. Pa i suci mogu pogriješiti. Teško je reći je li bilo zaleđe, rekao je Arijan Ademi nakon poraza od Aalborga.

- Nismo podcijenili Dance. Vidjelo se to po našim izjavama i zalaganju. Naravno da je atmosfera u svlačionici tužna - dodaje Domagoj Antolić.

U jednom trenutku Soudani i Brozović su se "zakačili" na terenu.

- Normalno je da na terenu "zaiskri". To je tako. Što se tiče moje budućnosti u Dinamu, ne mogu još ništa reći. Ne znam što će biti. Mogu samo reći da sam uvijek davao sve od sebe - objasnio je Soudani.

Duje Čop bio je još jedan od igrača u šoku.

- Šokantno ispadanje! Dobro smo igrali, ali jednostavno je bilo previše nesreće. Plan je bila Liga prvaka, ali sad moramo dignuti glave i pronaći nove ciljeve, odnosno ući u Europsku ligu i pokušati prezimiti u Europi - rekao je Čop.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • lukica24 07.08.2014.

    očemo jurčića!!

  • zgpurger1 07.08.2014.

    Da se stvori ekipa koja bi u Europi mogla ostaviti nekakav trag dvije godine bi morao biti bar nekakav kostur te ekipe na okupu,a Dinamo nažalost nema jednu liniju na okupu godinu dana.Znamo odavno da je Mamiću cilj jeftino kupit a skupo prodat i to mu je.eno uspjeva.Od svih našin klubova Rijeka je na najboljem putu da nešto napravi!

  • MladenValentić 07.08.2014.

    Zoki je rotirao sastav umjesto da igra s istim igračima kako bi bili što uigraniji, ovako ima neuigranu ekipu, pa se događa da kompletna obrana zaboravi na trojicu protivničkih igrača. Jučer na terenu nije bilo Čopa,koji se ne otkriva, Pivarić malo malo zaboravi igrača, aut izvodi tako da se igrač mora potruditi da je smiri, zatim svako malo vraća loptu unazad, Zoki je postavio igru samo da se odradi ta utakmica u nadi da će to lako proći. Danci su u jednom trenutku bili izgubljeni na terenu, gubili su lopte i Dinamo umjesto da to iskoristi dozvolio je da mu zadnja linija drži loptu u svojoj polovici, pa im se to obilo od glavu. A što je čekao sa zamjenama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare