To je to što me zanima!

Southampton šokirao Spurse i potisnuo Bilićeve na 6. mjesto

Iako je borba za naslov u Engleskoj riješena, uzbudljivo je nekoliko pozicija niže gdje se draže mjesta za Europu. Southampton je slavio kod Tottenhama 2-1 i izbio ispred West Hama
Vidi originalni članak

Southampton je iznenađujuće pobijedio Tottenham na White Hart Laneu 2-1 nakon preokreta i izjednačio rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni Premiershipa (60) postavljen prošle sezone.

Heung Min-Son prvi je put zabio u dvjema uzastopnim ligaškim utakmicama u nizu kad je u 16. minuti povaljao pola obrane "svetaca" na travu i zabio u praznu mrežu za 1-0. No gosti su se pribrali te golovima Stevena Davisa iz 31. i 72. minute uzeli velika tri boda.

Southampton je ovom pobjedom preskočio West Ham na šestom mjestu ljestvice koje donosi kvalifikacije za Europsku ligu, ali "čekićari" Slavena Bilića imaju utakmicu manje.

Tottenham je, s druge strane, propustio osigurati drugu poziciju na kojoj ga do kraja može smijeniti Arsenal, ali i Manchester City. Upravo ta dva kluba igraju međusobno od 17 sati na Etihadu, kada se susreću i Liverpool te Watford.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokia010 08.05.2016.

    Slobodno napisite, fenomenalne asistencije Dusana Tadica,niko nece da se ljuti! :DD

  • strmi007 08.05.2016.

    pustili im

  • BiTcH_pLeAsE1 08.05.2016.

    Prisjetiti cu vas... proslo kolo nakon pobjete sotona nad cityem rekli ste da je to pasalo WHM... a ja sam odmah znao da to bas nije tako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare