To je to što me zanima!

Sovsportova naslovnica na latinici: Hvala vam Hrvati!

Ruska televizija je prenosila dvije utakmice, a časopis Sovsport je objavio naslovnicu na latinici s porukom: Hvala vam Hrvatska
Vidi originalni članak

Svi ruski intenet portali uglavnom su oduševljeni zbog plasmana ruske reprezentacije na Europsko prvenstvo. To im je omogućila pobjeda hrvatske reprezentacije na Wembleyu.
Ruski Sport Express donosi da Rusi nisu odigrali ništa posebno, ali su zbog pobjede Hrvatske na Wembleyu uspjeli izboriti zadnji vlak za Euro. Sovsport na naslovnici ima na latinici napisano "Hvala vam Hrvatska". Ruska televizija je prenosila dvije utakmice. Na jednom programu bio je prijenos utakmice ruske nacionalne vrste protiv Andore, a na drugom kanalu se vrtio prijenos meča s Wembleya. Ruski nogomet donosi naslov "Putujemo! Hrvati nas prebacili preko Alpa". Pod naslovom "Hvala, Hrvati! Hvala, braćo!" Komsomoljskaja pravda piše da je Rusija prošla zahvaljujući "zaglušujućem porazu" Engleza od strane Hrvata.Gazeta donosi na svojim internet stranicama intervju s igračem ruske reprezentacije Jurijem Žirkovom pod naslovom "Oliću smo već zahvalili" koji kaže "Hrvati su nam dali prekrasan poklon".
Uglavnom opće oduševljenje, a Hrvatska je pokazala kako se treba pošteno boriti za svoju zemlju. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Torcida Brda 22.11.2007.

    HVALA RUSIMA...........

  • Helena_Zg 22.11.2007.

    ajme,čitala sam to što su mediji ruski pisali...www.sovsport.ru :)) www.gazeta.ru isto :)GO THERE!

  • Helena_Zg 22.11.2007.

    Razgovarala sam s prijateljem Rusom.jako je sretan! JA...JA OBOŽAVAM RUSIJU I VRLO MI JE VAŽNO BILO DA IDE S NAMA!:DD vodka,vodka!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare