To je to što me zanima!

SP u futsalu: XIII. Gimnazija u polufinalu nakon velike drame

Učenici XIII. Gimnazije iz Zagreba koji predstavljaju Hrvatsku II na Svjetskom školskom prvenstvu u futsalu pobijedili su Tursku nakon drame na penale
Vidi originalni članak

Hrvatska II koju predstavljaju učenici XIII. Gimnazije iz Zagreba ušla je u polufinale Svjetskog školskog futsal prvenstva u Poreču.

Za finale će igrati protiv Irana u petak.

Učenici XIII. Gimnazije pobijedili su Tursku u Poreču boljim izvođenjem šesteraca, nakon što je regularni dio završio 4-4.

U polufinalu je i naša ženska reprezentacija koja je bila uvjerljiva protiv Belgijki 5-2 i za finale će igrati s Francuskinjama.

Učenici Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole iz Samobora (Hrvatska I) izgubili su od Srbije u razigravanju od 9. do 16. mjesta. 

Hrvatska je u Poreču domaćin SP-a u futsalu koji organizira Hrvatski školski sportski savez i Međunarodni školski sportski savez pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu sudjeluje s dvije momčadi i ekipom. U muškoj konkurenciji, osim XIII. Gimnazije (Hrvatska II) predstavljaju nas i Učenici Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole iz Samobora, a hrvatska ženska reprezentacija
sastavljena je od djevojaka iz Sportske gimnazije u Zagrebu.

 
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare