To je to što me zanima!

Poklepović: Neću ih kritizirati, ovaj Hajduk je na pravom putu

Uprava mora odlučiti hoće prodatili Ibričića ili nekog drugog, ali moraju zadržati većinu igrača na okupu. Rezultat nije dobar, no projekt je dobar, kaže Poklepović
Vidi originalni članak

Svaguša, nemoj ništa mijenjati. Projekt koji smo zajedno započeli ne smiješ ugroziti zbog nešto lošijeg rezultata, poručio je predsjedniku Hajduka bivši trener Stanko Poklepović, koji je jako teško proživljavao drugo poluvrijeme protiv AEK-a:

- Došao sam vidjeti momke, imao sam dobar osjećaj... Prvo poluvrijeme je bilo odlično, no kasnije se sve srušilo zbog neiskustva i nezrelosti naših mladih igrača. U prvom poluvremenu nezrelost da se grogiranog protivnika dokrajči s dva, tri gola, a u drugom dijelu da se izbjegnu pogreške iz kojih smo naivno primili glove.

Mnogi bi očekivali da će, ogorčen što su ga potjerali iz Hajduka, Špaco "osuti drvlje i kamenje" na čelne ljude kluba. Jer, objektivno, nakon njegovog odlaska kola su i dalje nastavila juriti nizbrdo. No Špaco je uvjeren kako je Hajduk na dobrom putu.

- Nećete od mene čuti kritiku. I dalje vjerujem da je Hajduk na pravom putu. Istina, neke stvari treba korigirati u hodu, ali iskustvo je nenadoknadiva kategorija. Neke promjene su potrebne, no ovoj momčadi treba vrijeme da sazrije.

Promjene se odnose na prodaju nekih igrača.

- Hajduk je prisiljen prodavati da bi preživio. Neću reći ništa novo ako kažem da je Ibričić prvi na redu. Protiv AEK-a je odigrao slabo, izgubio se u novoj ulozi i to je bio velik hendikep za momčad. Uprava mora odlučiti hoće prodatili njega ili nekog drugog, ali moraju zadržati većinu igrača na okupu. Rezultat nije dobar, no projekt je dobar i na njemu treba ustrajati - zaključio je Špaco.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIAGARA 02.12.2010.

    Ne slažem se sa izjavom Poklepovica. Nisu izostali samo rezultati, izostalo je sve. U Hajduku iz korjenja treba mjenjati sve. Igrači su slabi, klupa nikakva, trenera nemamo, a o upravi je suvišno trošiti rijeci. I zato mi nitko pa ni Poklepovic ne može i ne smije reci da smo na pravom putu. Ovo je put koji Hajduka vodi u društvo drugoligaša, ako ne i gore. Jedino što ovaj klub ima to su njegovi navijači, tradicija i to je u ovom trenutku nažalost sve. Hajduk od malih nogu nosim u srcu, ali treba priznati da ne ide i mjenjati stvari!!! Daj ljudi pokrenite se i prepustite Hajduk stručnim ljudima i ljudima koji vjeruju i vole Hajduk.

  • čips 02.12.2010.

    Za koji dan članak"Odlaze Ibričić,Sharbini i Vukušić a dolaze dva jaka pojačanja jedan je dosada bija u Keruma u skladištu a drugi u Svaguše u pekari"

  • kennzo1 02.12.2010.

    hajdukovac sam, torcidas, placam obe članarine, nije mi zao ni lipe jer volim taj klub... sve sam utakmice pogledao i opet cu. necu nikad izgubit volju za hajduka.. ali, dokle ce vec te price o neiskustvu i mladosti.. ajde neka neki igrac Fergusonu kaze da je umoran a ima 20 god u guzici... ljudi, ne igraju igraci nego novac, ko vise gura tog Maloču, Buljata i sl... di je Marijo Ticinovic, koje 1000 puta bolji od nekog Ljubicica... zasto svima u europi valjaju brazilci, argentici i svi ostali samo u hajduka ne valjaju... uspjeh je veliki napravit ovo nakon toliko godina, i veci klubovi ispadaju i gube, i moramo biti realni i pokriti se usima.. ali sa ovakom obranom koja nema veze o balunu, nemamo sta traziti ni u prvenstvu a pogotovo europi...pozz Špaci i Vucevicu samo ih nemojte vise braniti, nego neka trce i ako ko ovo cita, neka se samo upita toga Tomasova, hoce vise odluciti proigrat i ko vec tog Čopa gura u hajduka ... hajduk zivi vjecno

Komentiraj...
Vidi sve komentare