To je to što me zanima!

Špaco: Pravi igrači znaju kako zabiti 'šporkice', moji ne znaju

Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, kaže Štimac
Vidi originalni članak

Bilo je zanimljivo. Moram reći da je momčad napravila vrhunsku trku, ali na taktičko-tehničkoj razini nisu bili pravi. Primili smo lake golove, a naše 'šporkice' nismo znali spremiti u mrežu, pravi igrači to znaju pospremiti. Moram čestitati Zadru na fair-playu, na dobroj igri, vama je možda bilo lijepo to gledati, ali nama je bilo tužno. Imate pravo na kritiku, ali bolje da smo ranjeni, nego ubijeni. Igrači su mi jako žalosni i tužni, znate zašto, ja to ne bih želio spominjati, rekao je Stanko Poklepović nakon 2-2 protiv Zadra.

Štimčev Zadar vodio je 2-0 golovima unutar samo šest minuta. Imali su Zadrani šansu dotući Hajduk, ali nisu uspjeli. Ponajviše zahvaljujući Ivanu Pešiću koji je u dvije sjajne situacije sam rješavao sve, umjesto da doda loptu puno bolje postavljenim suigračima. Hajduk je to kaznio i uzeo bod. Splićani su se vratili golovima Balića i Maglice u drugom poluvremenu. Špaco je rekao kako ga Štimac nije iznenadio.

- Zadar me nije iznenadio. Igrali su otvoreni, a to što smo ostali na 2-2, to je neka druga priča. Mislio sam da s pet iskusnih igrača mogu spriječiti svaku opasnost u obrani, međutim to se tako nije dogodilo. Presretan sam što je Balić ušao, napravio preokret, i pokazao potencijal. On je vratio utakmicu na našu stranu - kaže Špaco.

Štimac: Tuga u našoj svlačionici

Stanje u našoj svlačionici najbolje opisuje što se dogodilo. Umjesto radosti, tuga. Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, rekao je Štimac osvrnuvši se na situaciju u kojoj je Ivan Pešić išao u kontru i sve riješio sam. 

Ivo Čagalj/PIXSELL

- Šteta. Imali smo ih priliku matirati. Ali eto. Kao što sam rekao. Da je bilo manje egoizma... Na Poljudu sam kao doma. Moje srce je ovdje. Svaki pravi hajdukovac s tugom gleda kroz što sve prolazi naš klub - dodao je Štimac.

Igrači Zadra svjesni su da su prokockali veliku šansu. Imali su priliku slaviti na Poljudu prvi put od 2009. godine kad je bilo 1-0. No morat će se zadovoljiti s bodom.

- Bolje smo bili postavljeni u prvom poluvremenu na Poljudu. Hajduk nam nije mogao stvoriti šanse. A kasnije smo pali zbog iskustva. Možemo žaliti za pobjedom koja je propala zbog sebičnosti i egoizma nekih igrača - rekao je Vedran Ješe.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • El Tractor 02.03.2015.

    Koji lik, gledam jučer Hnl emisiju, a on govori o nekom karakteru igrača, da je ponosan, da treba to još malo "izbrusiti" haha.

  • dario1983 02.03.2015.

    dajte hajduk da se igramoooooooooooooooo

  • mrkrunimir 10 02.03.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x2ifk16_hnl-23-kolo-oko-sokolovo-01-03-2015_sport Beusanova linija sa Istra - Lokomotiva http://i.imgur.com/VsYoP1z.png?2 http://www.dailymotion.com/video/x2ifgtv_zagreb-osijek-0-4-start-lastra-na-bevabu-0-0-11-01-03-2015_sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare