To je to što me zanima!

Špaco se naljutio: Ne sviđa mi se što pišete o mojim igračima

Koristili ste izraze "blamaža" i "katastrofa"? Mislim da moja momčad nije zaslužila takve izraze. Ako je to bila blamaža i katastrofa, onda je to do struke, kaže Špaco
Vidi originalni članak

Iako je press konferenciju trener Hajduka Stanko Poklepović počeo dobro raspoložen: ''Proljeće je, sve se budi, cvatem i ja na svim stranama, osim na jednoj'', završio ju je ljut i razočaran novinskim izvješćima nakon utakmice Hajduka i Zadra. 

- Meni je drago da ste u svojim izričajima koristili izraze poput prekrasno, bajno, krasno, ali blamaža i katastrofa? Mislim da to moja momčad nije zaslužila. Ako je to bila blamaža i katastrofa, onda je to do struke, ne do igrača, koji su dali sve od sebe. Obezvrjeđivanje njih takvim epitetima ne stoji. 

- Zato vas molim kao ljude koji ste vezani uz klub, jer radimo sličan posao i moramo disati jedno, da dobro pazite. Dužni smo primati argumentiranu kritiku, ali ja tvrdim da su igrači dali sve od sebe, da su ostvarili posjed lopte 67-33 % na bazi stalne jurnjave. Jurili su 90 minuta, to ne može biti katastrofa i blamaža, to je bilo puna šaka brade za mene - rekao je trener Hajduka.

Poklepović je kazao kako su mu igrači jako tužni zbog kritika s tribina, priznao je kako su i stolice letjele nakon utakmice. 

- Ne znam jesu li stavljali obloge na rane, ali jako su pogođeni događajima nakon utakmice. Bili su ispražnjeni, ljuti, a ja tvrdim da je momčad odigrala trkački vrlo dobro i da je to moje najveće ohrabrenje. Ovo je bilo trkački najbolje izdanje Hajduka ovog proljeća. Vašu kritiku prihvaćamo, ali riječi poput katastrofa i blamaža ne stoje, to mi nije drago. Izričaj nije primjeren. 

U klubu su tražili promociju mladih igrača i Poklepović im je to obećao, no ne pod svaku cijenu. Mlade igrače planira uvoditi postupno, kako mu to bude diktirao rezultat. 

- Za sada je rezultat u prvom planu, a razvoj ćemo staviti u drugi plan. Promocija mladih igrača ide kroz rezultat, ne može kroz poraze, kroz slaba izdanja. Balić mora ući u dobroj situaciji, ne u lošoj, kao protiv Zadra. Iako, svaka mu čast, dobar je posao napravio - završio je Špaco.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Poljsko Pašče 03.03.2015.

    Slinavac.

  • tomicalomica 03.03.2015.

    Da sjor Spaco recite vi njima , nek se paze sta brbljaju

  • maracmarac 03.03.2015.

    prdonjo stari daj se mani nogometa..1965 je davno prosla

Komentiraj...
Vidi sve komentare