To je to što me zanima!

Špageti neymareze: Što ti je to na glavi, Neymare, sine dragi?!

Brazilski napadač Neymar predstavio je svijetu svoju novu frizuru s kojom će krenuti u pohod na naslov svjetskog prvaka te time šokirao nogometne fanove koji su tu frizuru komentirali na razne načine
Vidi originalni članak

Dragi Neymare što je ovo?

Sjajni brazilski napadač poznat je po "ludim" odjevnim kombinacijama i frizurama, a sada je još jednom iznenadio cijeli nogometni svijet.

Naime, Neymar je prije prvog nastupa njegovog Brazila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji promijenio svoju frizuru i time šokirao sve fanove. Kada pogledate frizuru dva puta ćete se zapitati je li to na njegovoj glavi kosa ili poznato talijansko jelo - špageti.

Odmah nakon što je slika njegove nove frizure procurila u javnost, krenule su svakakve pošalice na račun sjajnog napadača brazilske nogometne reprezentacije.

Loša frizura - veliki uspjeh, pitajte Ronalda

I tako dok je Neymar jedan od najboljih driblera na svijetu, izgleda kako njegov frizer nije jedan od najboljih frizera na svijetu. No, možda je Neymar išao po uzoru na dva Ronalda koji su s katastrofalnim frizurama ostvarivali velike uspjehe.

Pravi Ronaldo je 2002. s ikonskom frizurom predvodio Brazil do naslova svjetskog prvaka. Sjećate se onog 'grma' poviše Brazilčeva čela? Ostatak je bio obrijan...

Cristiano Ronaldo je u finalu Lige prvaka u Kijevu protiv Liverpoola pokazao novu prizuru, ni njegov se 'brico' nije proslavio, ali Portugalac je podignuo treći uzastopni trofej Lige prvaka u dresu Real Madrida.

VIDI OVO: Najsmiješniji memeovi SP-a 2018!

Sada napokon i ti možeš nositi majičice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 
Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

VIDI OVO: Najboljih memeovi SP-a 2018!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Exterminator 18.06.2018.

    Frizura nije neka novost ... ali fora bi bila da se recimo kastrirao prije SP a tako da mu loptice ne smetaju prilikom izvođenja slobodnih udaraca ,, ee to bila priča za sebe takvo odricanje bi navijači i navijačice više cijenili

  • lukepicard 17.06.2018.

    Kao slama ili rodino gnjezdo kakve spagete kakvo li što.

  • fulex 17.06.2018.

    kao i svi malo prenapuhana zvijezda,ima puno dobrih igraca ali o njima se malo pise ,sve je to markenting.a da li ima snage za odigrati dvije utakmice odjednom(nema kao ni drugi)a ja imam snage odraditi dvije smjene u sutu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare