To je to što me zanima!

Spahija srušio Real Madrid: Moramo ići korak po korak

Nekadašnji hrvatski izbornik Neven Spahija ostvario je veliku pobjedu nad Real Madridom (82-66) u drugoj utakmici na klupi Pamese
Vidi originalni članak

Španjoslki mediji puni su hvale za, kako prenose, spektakularnu igru Pamese Valencije protiv Real Madrida. Bila je to najbolja utakmica Pamese ove sezone, a Real je u Valenciji djelovao kao drugorazredna momčad. Izvrsna obrana iz koje se rađao efikasni napad bila je neriješiva enigma za igrače Kraljevskog kluba, koji su cijelim tijekom utakmice bili podređeni nadahnutim momcima BNeevena Spahije.
- Ova pobjeda neće imati značaj ako ne nastavimo tako igrati. U ovoj izvedbi ja sam vidio mnogo lijepih stvari, a igrači kako se treba igrati. Pobjedu nam je donijela odlična igra u obrani, no tako moramo igrati i u sljedećoj utakmici u Sevilli - rekao je Spahija, pa naglasio kako jedinu primjedbu ima na napad.
- Ovakva igra mogla bi nam mogla donositi rezultate. No moramo ostati smireni i ićei korak po korak - nije dao Spahija da ga nakon velike pobjede ponese euforija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 20.11.2008.

    kao pravi spahija

Komentiraj...
Vidi sve komentare