To je to što me zanima!

Spalleti: Vidjeli ste Super Bowl, mi nećemo odustati od titule...

Roma je u derbiju Serie A na Olimpicu pobijedila Fiorentinu 4-0. Sad ima četiri boda manje od Juventusa, ali prvak ima i utakmicu manje. Rimljani vjeruju kako još mogu doći do naslova
Vidi originalni članak

Imamo sjajnu sezonu, baš kao i Juve i Napoli. Naša je dužnost da vjerujemo do kraja, rekao je Luciano Spalletti i dodao:

- Pogledajte što se dogodilo u Super Bowlu! Mi nećemo odustati od titule.

Roma je u derbiju Serie A na Olimpicu pobijedila Fiorentinu 4-0. Bila je to jedna od najboljih partija rimske momčadi ove sezone. Pobjedom je "vučica" došla na minus četiri iza Juventusa, ali Torinezi imaju i utakmicu manje. Ipak, Spalletti je uvjeren da njegova momčad može do titule. Uzor su mu New England Patriotsi koji su u 51. Super Bowlu preokrenuli zaostatak od 28-3 protiv Atlante.

Njegov je Tom Brady protiv Fiorentine bio Edin Džeko koji je zabio dva gola.

- Bio je sjajan, odigrao je briljantnu utakmicu. Sad ga svi slave, a kad pogriješi opet će ga svi kritizirati. Tako je to kad ste igrač Rome - kaže Spalletti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kolllegah 08.02.2017.

    Spaleti bit ce te prvaci kad jurcu naraste nokat

  • d620 08.02.2017.

    ma jel on to usporedio nogomet s onom namjestenom americkom nakaradom? e moj spaletti, ako budes cekao onakav "preokret", glavni grad italija nece vidjet titule sve do tamo negdje 2036.

  • Dr.Gonzo. 08.02.2017.

    Ne treba nikada otpisivati protivnika, iako mislim da je u Italiji nema niti jedan dovoljno kvalitetan klub da zaprijeti Juventusu. Steta, prije su tu bili Inter i Milan, a po sezoni je iskakao jedan klub tipa Roma, Lazio, Napoli ili Fiorentina. Sada je to samo Juve .

Komentiraj...
Vidi sve komentare