To je to što me zanima!

Španjić: Imao sam osjećaj kao da igramo protiv Liverpoola

Posljednjeplasirana momčad HNL-a Hrvatski Dragovoljac pošteno je namučila Splićane koji su zaigrali u mješovitom sastavu pod ravnanjem Joška Španjića.
Vidi originalni članak

Novi, privremeni trener Hajduka Joško Španjić ispunio je misiju i upisao tri boda nakon tri uzastopna poraza. Doduše, protiv Hrvatskog Dragovoljca namučili su se i više nego što su očekivali, makar su 'bili' izašli na Poljud u 'šarenom' sastavu.

Anas Sharbini i Marin Tomasov nisu zaigrali od prve minute, no Španjić je morao urgirati nakon što su se mladi Andrijašević, Režić i Ljubičić mučili razrijediti zgusnutu gostujuću obranu.

- Gosti su igrali zgusnuto, stoga nismo imali ozbiljnijih prigoda u prvom dijelu, no ulaskom Anasa i Tomasova sve je živnulo. Andrijašević i Krešo Ljubičić su također zadovoljili - rekao je trener Španjić za Hajduk.hr

Nakon niza loših rezultata nemir se unio u redove Hajduka, Špaco je napustio Poljud, a u prostorijama kluba se glasno polemizira oko njegova nasljednika. No, privremenom treneru Španjiću najvažnija je pobjeda.

- Teško je bilo, psihološka blokada je bila oprisutna, imao sam osjećaj kao da igramo protiv Liverpoola a ne posljednjeplasirane momčadi naše lige. Bez podcjenjivanja Dragovoljca... Osjećalo se kod igrača da žele, pa sam uvjeren da će u idućim utakmicama biti sve bolje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • markicamama 01.11.2010.

    bude li se treneri mijenjali kao čarape,ajme hajduku....a znamo,najlakše je promijeniti trenera! ..

  • FC Sheffield Thursday 31.10.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=V5WNHsswRyI

  • kokanidja 31.10.2010.

    zenit če vas razbit ko staru kantu:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare