To je to što me zanima!

Španjić: Zašto nam se ovo događa? Nemam pojma...

Privremeni trener Hajduka u svome samostalnom debiju nije uspio doći ni do boda. A Zlatko Dalić, s druge strane, uživa u svom odličnom početku
Vidi originalni članak

Predsjednik odlazi, gradonačelnik ludi, ostavke podnose svi odreda, dolaze neki novi... A Hajduk i dalje gubi. Jedino se na terenu ništa ne mijenja, tamo je užas njihova furka u svih pet utakmica ove sezone. U nekoj više, u nekoj manje, u ovoj u Koprivnici poprilično.
- Kad kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti - slikovit je bio Joško Španjić, privremeni trener Hajduka. U tom klubu sve djeluje kao da je privremeno, jedino je depresija stalna kategorija.
- Ne znam što se događa s nama, ne znam zbog čega se ovo sve događa - Španjićevi su 'odgovori' na pitanja kao što je: "Treneru, kako je moguće da je Hajduk tako užasno loš?"
- Imamo sedam dana da dođemo sebi, valjda će biti bolje - rekao je Španjić. Protiv Intera će na Poljudu Hajduk loviti prvu ovosezonsku pobjedu, u Koprivnici mu je ona pobjegla u samo dvije minute. Španjić je uveo Smoju umjesto Maloče, Strinića umjesto Šerića, Oremuša na Gabrićevo mjesto, Tičinovića i Rodića od prve minute. Promjena puno, promjena nikakva. Još mu ni Andrić nije mogao igrati, neposredno prije početka utakmice rekao je da ne može i umjesto njega zaigrao je Florin Cernat. Kako? Nije vrijedno spomena. Kao što nije vrijedno ni 450.000 eura po sezoni.
- Čestitam Slavenu, zasluženo su pobijedili - priznao je Španjić. A što mu drugo i preostaje nakon utakmice u kojoj je Torcida isključivo vrijeđala njegove igrače. I rugala im se!
- Torcida vidi sve i mi to jako dobro znamo. Nema nam druge nego napraviti sve što možemo da se izvučemo iz ovoga - kaže Španjić.
Na suprotnoj klupi sjedio je Zlatko Dalić, prvi put kao trener Slaven Belupa. Početak nije loš.
- Pogodio sam s izmjenama, želio sam ofenzivu i u drugom poluvremenu sam je i dobio. Isplatilo se napasti - rekao je Dalić i čestitao svojim igračima. Nisu odigrali veliku utakmicu, daleko od toga, ali i to što su odigrali bilo je dovoljno.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Bule 0000 11.08.2009.

    ja neznam šta je njima, oni ne vide da bi kupnja braće Sharbini riješila sve. Prodali su Gabrića i Brkljaču(veza) a kupili Cernata koji nemože trčat i platili ga 460.000 eura, prodali su Kaleta8špica) a kupili...Paraibu i Rodića...kakva je to kupovina. Bolje da su novac koji su dali za cernata i ostale čuvali da kupe 3-4 prava pojačanja

  • dinamovac4ever 10.08.2009.

    mlatimudane hehehe necemo pretjerivat sada hehe

  • user_34983 10.08.2009.

    A KOG SI TI TRENIRAO U ŽIVOTU???

Komentiraj...
Vidi sve komentare