Obavijesti

Sport

Komentari 19

Španjić: Zašto nam se ovo događa? Nemam pojma...

Španjić: Zašto nam se ovo događa? Nemam pojma...
1

Privremeni trener Hajduka u svome samostalnom debiju nije uspio doći ni do boda. A Zlatko Dalić, s druge strane, uživa u svom odličnom početku

VIDEO

Predsjednik odlazi, gradonačelnik ludi, ostavke podnose svi odreda, dolaze neki novi... A Hajduk i dalje gubi. Jedino se na terenu ništa ne mijenja, tamo je užas njihova furka u svih pet utakmica ove sezone. U nekoj više, u nekoj manje, u ovoj u Koprivnici poprilično.
- Kad kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti - slikovit je bio Joško Španjić, privremeni trener Hajduka. U tom klubu sve djeluje kao da je privremeno, jedino je depresija stalna kategorija.
- Ne znam što se događa s nama, ne znam zbog čega se ovo sve događa - Španjićevi su 'odgovori' na pitanja kao što je: "Treneru, kako je moguće da je Hajduk tako užasno loš?"
- Imamo sedam dana da dođemo sebi, valjda će biti bolje - rekao je Španjić. Protiv Intera će na Poljudu Hajduk loviti prvu ovosezonsku pobjedu, u Koprivnici mu je ona pobjegla u samo dvije minute. Španjić je uveo Smoju umjesto Maloče, Strinića umjesto Šerića, Oremuša na Gabrićevo mjesto, Tičinovića i Rodića od prve minute. Promjena puno, promjena nikakva. Još mu ni Andrić nije mogao igrati, neposredno prije početka utakmice rekao je da ne može i umjesto njega zaigrao je Florin Cernat. Kako? Nije vrijedno spomena. Kao što nije vrijedno ni 450.000 eura po sezoni.
- Čestitam Slavenu, zasluženo su pobijedili - priznao je Španjić. A što mu drugo i preostaje nakon utakmice u kojoj je Torcida isključivo vrijeđala njegove igrače. I rugala im se!
- Torcida vidi sve i mi to jako dobro znamo. Nema nam druge nego napraviti sve što možemo da se izvučemo iz ovoga - kaže Španjić.
Na suprotnoj klupi sjedio je Zlatko Dalić, prvi put kao trener Slaven Belupa. Početak nije loš.
- Pogodio sam s izmjenama, želio sam ofenzivu i u drugom poluvremenu sam je i dobio. Isplatilo se napasti - rekao je Dalić i čestitao svojim igračima. Nisu odigrali veliku utakmicu, daleko od toga, ali i to što su odigrali bilo je dovoljno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu