To je to što me zanima!

Španjolci o Modriću: Najbolji nogometaš u povijesti Hrvatske pokušat će staviti točku na "i"

Na europskom prvenstvu igrao je 2008., 2012., 2016. i 2020 . godine. Modrić je zaista imao veličanstvenu reprezentativnu karijeru, a svjesni su toga i španjolski mediji, koji na veliko hvale hrvatskog kapetana
Vidi originalni članak

Luka Modrić predvodio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju do plasmana na 13. od 15 velikih natjecanja u povijesti naše zemlje. Pobjedom protiv Armenije Hrvatska je osigurala plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Luki Modriću bit će to deveto veliko natjecanje s Hrvatskom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgledno je da će Modrić završiti reprezentativnu karijeru nakon Europskog prvenstva. Njegovo posljednje veliko natjecanje bit će tamo gdje je sve počelo. Za reprezentaciju je debitirao 2006. godine na Svjetskom prvenstvu, a na Mundijalu je igrao još 2014. 2018. i 2022. godine.

 

Na Europskom prvenstvu igrao je 2008., 2012., 2016. i 2020. godine. Modrić je zaista imao veličanstvenu reprezentativnu karijeru, a svjesni su toga i španjolski mediji koji na veliko hvale hrvatskog kapetana.

- Europsko prvenstvo u Njemačkoj pojavljuje se na horizontu kao posljednja prilika Luke Modrića da ostvari jedan od rijetkih ciljeva koji su mu izmakli u dugoj i uspješnoj karijeri: da osvoji nešto sa svojom zemljom - piše Mundo Deportivo. 

Prisjetili su se Španjolci dosadašnjih uspjeha Modrića s reprezentacijom:

- Ikona Real Madrida bila je na korak od toga da podigne trofej na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je Hrvatska izgubila u finalu od Francuske, a onda je u Katru osvojila brončanu medalju pobjedom protiv Maroka u utakmici za treće mjesto. U Ligi nacija je Hrvatska izgubila u finalu na jedanaesterce protiv Španjolske.

I Španjolci su svjesni da je Njemačka posljednje Lukino veliko natjecanje...

- U Njemačkoj će vječni Modrić pokušati staviti točku na neponovljivu karijeru - završili su.

POGLEDAJTE VIDEO: Z++ BIO SIGURAN DA ĆE POGODITI SVE NAŠE VATRENE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lukic1991 22.11.2023.

    ide on i na sp

Komentiraj...
Vidi sve komentare