To je to što me zanima!

'Španjolci? Odlični su, ali oni nemaju Kovačića. On je klasa'

U ovoj reprezentaciji nema nikakvih podjela, nema tu ni Dinama ni Hajduka, nas ovdje zanima samo reprezentacija, rekao je sjajni mladi golman Dominik Livaković
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine danas igra derbi kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Na Rujevici u 18.45 (Arena Sport 1) gostuje moćna Španjolska. No Hrvatska je pojačana igračima koji su standardni i u A reprezentaciji.

- Mateo Kovačić je najmanje s nama, ali se on također uklopio sjajno. Marko Pjaca je ipak naše godište, družimo se po raznim selekcijama cijeli život i svi ga znamo otprije. Kovačić je ipak uvijek igrao sa starijima, rijetko bio dio naše generacije. Ali, presretni smo što je ovdje, bit će nam od velike pomoći protiv Španjolaca - rekao je za Goal Dominik Livaković.

Hrvatska je u ove kvalifikacije startala savršeno, u četiri utakmice ima četiri pobjede. Španjolska je pak kiksala prošli mjesec protiv Švedske (1-1) kod kuće i pobjeda u Hrvatskoj vratila bi ih na planirani put. No na Rujevici će ih dočekati moćna Hrvatska.

- Španjolska je odlična, najopasniji su Deulofeu, Asensio i Torres, ali, vjerujte mi, Mateo Kovačić je za sve njih klasa. Pojam za sve njihove igrače, oni takvog nemaju - nahvalio je golman Zagreba svog suigrača.

Za razliku od Španjolaca koji su odigrali i jednu utakmicu s aktualnim europskim prvakom do 21 godine, Švedskom, Hrvatska je do sada igrala sa slabijim protivnicima San Marinom, Gruzijom i Estonijom.

- Moćni smo, ali tek sada stižu pravi ispiti. Ovo nam je najvažnija utakmica do sada.

Cijeli razgovor s Livakovićem te tko po njemu najviše nedostaje ovoj reprezentaciji pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivee22 17.11.2015.

    Hrvatska definitivno ponaosob ilitiga individualno ima bolje i puno kvalitetnije igrače, međutim pitanje je koliko su individua kao momčad. I sigurno nas se Španjolci boje. Sretno!

  • strmi007 17.11.2015.

    Idemo,igramoooooooooooooooooooooooooo

  • podrug 3 17.11.2015.

    jel istina da je Livaković ima ljubičaste gaće

Komentiraj...
Vidi sve komentare