To je to što me zanima!

Španjolci se opet naklonili Luki na naslovnici: Legenda ide dalje

Ako zadrži prikazanu razinu, Real ne isključuje mogućnost još jednog produljenja ugovora. Bio je ključan u osvajanju La lige, Lige prvaka i Superkupa, pišu Španjolci o Luki Modriću
Vidi originalni članak

Još je 2012. stigao iz redova Tottenhama za 35 milijuna eura, a proglašavali su ga najgorim pojačanjem u povijesti. On je mirno radio, na kraju došao do 'desetke kraljeva', kapetanske trake hrvatske reprezentacije, Zlatne lopte, pet trofeja Lige prvaka i - deset godina u dresu Real Madrida. I još broji dane na Santiago Bernabeuu, a Luka Modrić (36) i dalje je važan kotačić u momčadi.

DAJ MI MOJU LIPU Modrić deseti najplaćeniji u La Ligi! Godišnja plaća mu je 19,7 milijuna eura, podaci su javni

Potpisao je jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvacima, a tako oduševio navijače i tamošnje medije koji su mu po tko zna koji put odali počast i priznali početnu pogrešku. Završio je na naslovnici AS-a s vrlo jednostavnim, ali upečatljivim naslovom.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva peta Liga prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Legenda se nastavlja.



Nastavili su ss hvalospjevima i istaknuli da je Modrić već postao nogometna legenda, kao i ona Reala, a njegova se 'ostavština' samo nadograđuje.

- Ako zadrži prikazanu razinu, Real ne isključuje mogućnost još jednog produljenja ugovora. Bio je ključan u osvajanju La lige, Lige prvaka i Superkupa. Stavom je uvelike pomogao da svi ti trofeji stignu na Santiago Bernabeu, a nije imao problema sa smanjenjem plaće na koje je pristao kako bi Real ublažio posljedice COVID-19 pandemije - stoji u tekstu španjolskih medija koji završavaju:

- Čudi da u današnjem veoma fizičkom nogometu mjesto u jednoj od najboljih momčadi svijeta ima nogometaš od 37 godina. S kineziologom Vlatkom Vučetićem godinama radi na produžetku karijere, a očito im dobro ide.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.08.2022.

    Modrić je sportaš, gospodin i ono najbitnije čovjek kao malo tko. Kapa do poda majstore. ✌️

  • gnojna družina 04.08.2022.

    Sad kad se jave xavi i iniesta fan boys. Samo cu vas pitat koliko imaju njih dvojica nagrada za najboljeg igraca svijeta. Jel tako?

  • bedak11 04.08.2022.

    Realno, najbolji veznjak 21 stoljeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare