Obavijesti

Sport

Komentari 6

Španjolci se opet naklonili Luki na naslovnici: Legenda ide dalje

Španjolci se opet naklonili Luki na naslovnici: Legenda ide dalje

Ako zadrži prikazanu razinu, Real ne isključuje mogućnost još jednog produljenja ugovora. Bio je ključan u osvajanju La lige, Lige prvaka i Superkupa, pišu Španjolci o Luki Modriću

Još je 2012. stigao iz redova Tottenhama za 35 milijuna eura, a proglašavali su ga najgorim pojačanjem u povijesti. On je mirno radio, na kraju došao do 'desetke kraljeva', kapetanske trake hrvatske reprezentacije, Zlatne lopte, pet trofeja Lige prvaka i - deset godina u dresu Real Madrida. I još broji dane na Santiago Bernabeuu, a Luka Modrić (36) i dalje je važan kotačić u momčadi.

Modrić deseti najplaćeniji u La Ligi! Godišnja plaća mu je 19,7 milijuna eura, podaci su javni
Modrić deseti najplaćeniji u La Ligi! Godišnja plaća mu je 19,7 milijuna eura, podaci su javni

Potpisao je jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvacima, a tako oduševio navijače i tamošnje medije koji su mu po tko zna koji put odali počast i priznali početnu pogrešku. Završio je na naslovnici AS-a s vrlo jednostavnim, ali upečatljivim naslovom.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva peta Liga prvaka

Pokretanje videa ...

- Legenda se nastavlja.Nastavili su ss hvalospjevima i istaknuli da je Modrić već postao nogometna legenda, kao i ona Reala, a njegova se 'ostavština' samo nadograđuje.

- Ako zadrži prikazanu razinu, Real ne isključuje mogućnost još jednog produljenja ugovora. Bio je ključan u osvajanju La lige, Lige prvaka i Superkupa. Stavom je uvelike pomogao da svi ti trofeji stignu na Santiago Bernabeu, a nije imao problema sa smanjenjem plaće na koje je pristao kako bi Real ublažio posljedice COVID-19 pandemije - stoji u tekstu španjolskih medija koji završavaju:

Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.

- Čudi da u današnjem veoma fizičkom nogometu mjesto u jednoj od najboljih momčadi svijeta ima nogometaš od 37 godina. S kineziologom Vlatkom Vučetićem godinama radi na produžetku karijere, a očito im dobro ide.